ΑρχικήinetInstagram Stories: Θα κοινοποιείτε links με το πάτημα ενός sticker

Instagram Stories: Θα κοινοποιείτε links με το πάτημα ενός sticker

Εάν χρησιμοποιείτε συνεχώς το Instagram, πιθανώς θα θέλατε την ευκολία να κοινοποιείτε ένα link στο Instagram Story σας με ευκολία. Φυσικά, εάν ο λογαριασμός σας έχει μπλε τικ ή αν έχετε πάνω από 10.000 ακόλουθους, μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα links με την μέθοδο του “swipe-up” στα Instagram Stories σας.

Instagram Stories

Δείτε επίσης: Instagram: Θα επιτρέψει τη δημιουργία post από desktop

Ευτυχώς για εμάς που δεν είμαστε influencers, το Instagram έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία με τη μορφή αυτοκόλλητου που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν links στα Instagram Stories τους. Όπως και η δυνατότητα swipe-up, οι χρήστες μπορούν απλά να πατήσουν σε ένα αυτοκόλλητο που δείχνει ένα σύμβολο συνδέσμου για να επισκεφθούν links της επιλογής τους. Οι θεατές θα έχουν επίσης την επιλογή να απαντήσουν σε stories, ένα χαρακτηριστικό που λείπει από λογαριασμούς με ενσωματωμένη τη λειτουργία swipe-up.

Το Instagram δεν σκοπεύει να επεκτείνει αυτήν τη λειτουργία σε άλλα μέρη της εφαρμογής, όπως το feed. Ο τιτάνας των social media εξήγησε ότι ένας κύριος στόχος αυτής της δοκιμής είναι η συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα χρησιμοποιούν links, ενώ αναζητούν ψευδείς πληροφορίες και ανεπιθύμητα μηνύματα.

Δείτε επίσης: Twitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Καθώς τα αυτοκόλλητα έχουν ενσωματωθεί στην εμπειρία του Instagram, είναι λογικό ότι η εταιρεία στοχεύει τα αυτοκόλλητα να χρησιμοποιούνται ως η κύρια μέθοδος πρόσβασης σε εξωτερικά προγράμματα περιήγησης στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με το The Verge, η δοκιμαστική λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες με σημαντικό κοινό.

Το να μπορείτε να επισυνάπτετε link stickers στις ιστορίες σας, θα είναι πολύ βολικό, ειδικά εάν είστε δημιουργός περιεχομένου και συνεχώς ζητάτε από τους followers σας να επισκέπτονται websites ή ακόμη και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτή η δυνατότητα θα ωφελούσε πολύ τα stories με components παρότρυνσης για δράση.

Χρήσιμο Tip: Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Προς το παρόν, μια κοινή μέθοδος για να κάνετε τους ανθρώπους να κάνουν κλικ σε εξωτερικά links από το Instagram είναι με την εισαγωγή ενός συνδέσμου στο βιογραφικό κάποιου. Το Hootsuite κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα hack για τους χρήστες να χρησιμοποιούν τη λειτουργία swipe-up στις ιστορίες τους, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο αν δημοσιεύετε βίντεο στο IGTV.

Πηγή πληροφοριών: soyacincau.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS