ΑρχικήinetWhatsApp: Μπορεί να λάβετε κλήση για επαλήθευση του λογαριασμού σας

WhatsApp: Μπορεί να λάβετε κλήση για επαλήθευση του λογαριασμού σας

Εάν είστε χρήστης της εφαρμογής WhatsApp για αρκετό καιρό, ίσως γνωρίζετε ότι όταν αγοράζετε ένα νέο τηλέφωνο και επαναφέρετε τον λογαριασμό σας, η εφαρμογή τον επαληθεύει στέλνοντας έναν εξαψήφιο κωδικό μέσω SMS. Ωστόσο, η εταιρεία τώρα εργάζεται πάνω σε μια άλλη μέθοδο για την επαλήθευση του λογαριασμού σας. Τις λεγόμενες κλήσεις flash.

WhatsApp λογαριασμού

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Από τον Ιούλιο οι κλήσεις θα κρυπτογραφούνται

Σύμφωνα με μια έκθεση του αξιόπιστου WABetaInfo, η εφαρμογή συνομιλίας δοκιμάζει αυτήν την ικανότητα για συσκευές Android. Ο τρόπος που θα λειτουργεί θα είναι να επιτρέπει στον χρήστη να μπορεί να επιλέξει αν θέλει να λάβει μια κλήση για επαλήθευση αντί για έναν κωδικό SMS. Το WhatsApp θα σας καλέσει για λίγο και θα τερματίσει την κλήση. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε αυτή την κλήση.

Δείτε ακόμα: Οι Αμερικανοί θα λάβουν τελευταίοι τα live captions του Google Meet για Android

Ακόμα και όταν αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη, θα περιορίζεται στο Android, καθώς το iOS δεν επιτρέπει στις εφαρμογές να διαβάζουν το ιστορικό κλήσεων. Το WABetaInfo είπε ότι ενώ η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής κλήσεων για να συγκρίνει την τελευταία καταχώριση, δεν θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, το Instagram δοκιμάζει μια δυνατότητα για λήψη κωδικών επαλήθευσης μέσω WhatsApp αντί SMS.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Αυτή η νέα ανάπτυξη έρχεται μετά από μια εβδομάδα που ήταν ιδιαίτερα δραστήρια για τη δημοφιλή εφαρμογή. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει τη δυνατότητα χρήσης ενός λογαριασμού σε πολλές συσκευές και θα επιτρέψει στους χρήστες να συνδέσουν μέχρι και τέσσερις συσκευές σε αυτήν τη λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή συνομιλίας και στο iPad σας.

Επιπλέον, το WhatsApp ξεκίνησε μια εναλλαγή για να επιταχύνει την αναπαραγωγή φωνητικών μηνυμάτων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS