ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη από πολλαπλές συσκευές

WhatsApp: Επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη από πολλαπλές συσκευές

Το WhatsApp έχει επιβεβαιώσει ότι η φήμη για υποστήριξη από πολλές συσκευές είναι αληθής και η λειτουργία θα εισέλθει σε δημόσια beta τους επόμενους μήνες, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές. Ανακοινώθηκαν επίσης επίσημα οι νέες δυνατότητες “view one” και “disappearing mode”. Τα νέα ανακοινώθηκαν σε μια συνέντευξη που έδωσαν στο WABetaInfo ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg και ο επικεφαλής του WhatsApp Will Cathcart.

WhatsApp

Δείτε επίσης: Δυσκολεύεστε να βρείτε το sticker που θέλετε στο WhatsApp; Ήρθε η λύση!

Ο Cathcart σταμάτησε να επιβεβαιώνει αναφορές ότι το WhatsApp διαθέτει μια εφαρμογή iPad σε εξέλιξη, αλλά είπε ότι η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών δίνει μια πιθανότητα στο WhatsApp για iPad.

Εκτός από την υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, ο Zuckerberg επιβεβαίωσε επίσης ότι το WhatsApp προσθέτει μια νέα λειτουργία “view one”, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν περιεχόμενο που θα εξαφανίζεται μετά την προβολή του. Η υπηρεσία επεκτείνει επίσης τη λειτουργία εξαφανισμένων μηνυμάτων, η οποία προς το παρόν επιτρέπει τη διαγραφή μηνυμάτων μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Στο μέλλον, μια νέα “λειτουργία εξαφάνισης” θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε την λειτουργία των εξαφανισμένων μηνυμάτων σε όλα τα chat threads.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Μήνυση στην ινδική κυβέρνηση για το απόρρητο

Ο CEO του Facebook επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία πολλαπλών συσκευών δεν θα θέσει σε κίνδυνο την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο που προσφέρει το WhatsApp στα μηνύματα. «Θα εξακολουθούν να είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο», είπε ο Zuckerberg. “Ήταν μια μεγάλη τεχνική πρόκληση το να λαμβάνετε σωστά όλα τα μηνύματα και το περιεχόμενό σας σε όλες τις συσκευές, ακόμη και όταν η μπαταρία του τηλεφώνου σας πεθαίνει, αλλά το λύσαμε και ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει σύντομα!”

Μάθετε για το WhatsApp: Κρυφή ενημέρωση βάζει σε κίνδυνο το απόρρητο;

Το WhatsApp δεν επιβεβαίωσε πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι λειτουργίες “view once” και “disappearing mode”, αλλά ο Cathcart είπε ότι η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών θα εισέλθει σε δημόσια beta “τον επόμενο μήνα ή δύο.”

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS