ΑρχικήReviewsPixel Buds A: Τα νέα οικονομικά ακουστικά της Google

Pixel Buds A: Τα νέα οικονομικά ακουστικά της Google

Google Pixel Buds A

Η σειρά ακουστικών Pixel Buds της Google έχει μεγάλη ιστορία. Παρουσιάστηκε στην αγορά το 2017 και είχε ένα καλώδιο μεταξύ των δύο ακουστικών, οπότε δεν ήταν πραγματικά ασύρματα. Επίσης, εντοπίστηκαν και μερικά άλλα ελαττώματα που μείωναν τη συνολική εικόνα, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα ακουστικά που κυκλοφορούσαν το ίδιο διάστημα στην αγορά. Πολλοί χρήστες και reviewers άσκησαν σκληρή κριτική στη Google για τα συγκεκριμένα ακουστικά. Μερικά χρόνια αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε τα Pixel Buds δεύτερης γενιάς, που ήταν αρκετά καλύτερα σαν προϊόν, αλλά η τιμή των 179 $ έκανε πολλούς χρήστες να μην τα προτιμήσουν. Τώρα, η Google εισάγει στην αγορά ένα πιο προσιτό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, τα Pixel Buds A.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Buds Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα στα αφτιά

Λαμβάνοντας υπόψη το “A” στο όνομα των ακουστικών, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι ένα mid-range προϊόν (αυτό έχουμε δει σε συσκευές όπως το Pixel 4a). Ωστόσο, τα νέα ακουστικά μοιάζουν πολύ με τα υπάρχοντα Pixel Buds δεύτερης γενιάς, καθώς ο εξωτερικός τους σχεδιασμός είναι ίδιος. Υπάρχουν μερικές διαφορές στα χρώματα, αλλά ο βασικός σχεδιασμός μοιάζει ίδιος. Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, τα Pixel Buds A διατηρούν χαρακτηριστικά, όπως το Adaptive Sound, που αυξάνει ή μειώνει την ένταση ανάλογα με τους ήχους και το θόρυβο του περιβάλλοντος. Διαθέτουν, επίσης, την ποιότητα ήχου και μικροφώνου που έχουν και τα πιο ακριβά μοντέλα.

Υπάρχουν ακόμη και κάποιες βελτιώσεις. Το 9to5Google ανακάλυψε ότι και τα δύο ακουστικά συνδέονται απευθείας με τη συσκευή. Αυτή είναι μια win-win κατάσταση καθώς καθιστά τη σύνδεση Bluetooth των Pixel Buds Α πιο αξιόπιστη, ενώ θα βελτιωθεί και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τουλάχιστον θεωρητικά. Τα Pixel Buds δεύτερης γενιάς είχαν κάποια θέματα στη σύνδεση Bluetooth (τουλάχιστον σύμφωνα με ορισμένους χρήστες). Αυτή η νέα προσέγγιση θα πρέπει να είναι σε θέση να διορθώσει ή να μειώσει κάποια ζητήματα σαν αυτά.

Δείτε επίσης: Δεν υποστηρίζουν όλα τα ακουστικά της Apple τo Music lossless streaming

Όσον αφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα Pixel Buds A έρχονται με 5 ώρες συνεχούς ακρόασης και έως και 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Διαθέτουν επίσης δυνατότητα γρήγορης φόρτισης: ένα γρήγορο top-up 15 λεπτών θα μπορεί να προσφέρει έως και τρεις ώρες ακρόασης. Ωστόσο, τα Pixel Buds A δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, οπότε αν θεωρείτε αυτή τη δυνατότητα πολύ σημαντική, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πιο ακριβό μοντέλο.

Το καλύτερο, όμως, έρχεται τώρα και είναι η τιμή τους! Μπορείτε να βρείτε τα νέα ακουστικά της Google, Pixel Buds A, στην τιμή των 99 $. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά τους, και σε σύγκριση με τα πιο ακριβά μοντέλα της Google, αυτή η τιμή είναι εξαιρετικά καλή.

Δείτε επίσης: Μελέτη της Ford: Γιατί δεν πρέπει να φοράμε ακουστικά όταν οδηγούμε

Τα Pixel Buds A είναι πλέον διαθέσιμα για προπαραγγελία στις Η.Π.Α. και τον Καναδά και η Google αναμένει να ξεκινήσει την κυκλοφορία τους στις 17 Ιουνίου. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα σε άλλες χώρες, ελέγξτε εδώ. Τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα (Clearly White, Dark Olive).

Πηγή: XDA-Developers Android Forums

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS