ΑρχικήReviewsΗ Sony λανσάρει τα ακουστικά WH-1000XM4 «Silent White»

Η Sony λανσάρει τα ακουστικά WH-1000XM4 «Silent White»

Η Sony κυκλοφορεί μια περιορισμένη έκδοση των ακουστικών WH-1000XM4 σε λευκό χρώμα. Τα ακουστικά έχουν πραγματικό λευκό χρώμα και όχι αυτό το περίεργο καφέ που η Sony προσπαθεί να παρουσιάσει ως «ασημί» όλα αυτά τα χρόνια.

Sony WH-1000XM4

Δείτε επίσης: Google και Sony φέρνουν το 360 Reality Audio στο Android

Η Sony υπόσχεται ότι αυτά τα ακουστικά “Silent White” θα είναι “ακόμα πιο ανθεκτικά στους λεκέδες”, οπότε ελπίζουμε να διατηρήσουν την καθαρή τους εμφάνιση για αρκετό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση (θα είναι διαθέσιμα μόνο για όσο διαρκέσει το απόθεμα) και στις περιοχές που θα επιλέξει να τα λανσάρει η εταιρεία.

Δείτε επίσης: Sony: Επεκτείνει το mobile gaming φέρνοντας PlayStation games σε κινητά

Εσωτερικά είναι ίδια με τα εξαιρετικά ακουστικά WH-1000XM4 που κυκλοφόρησε η εταιρεία πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε εξαιρετική ποιότητα ήχου, ακύρωση θορύβου και απόδοση μικροφώνου, καθώς και τη δυνατότητα σύζευξης με δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Δείτε επίσης: Τα Sony Xperia 1 III και Xperia 10 III ίσως λανσαριστούν στις 14 Απριλίου

Τα λευκά ακουστικά θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη από τον Μάιο στην τιμή των 430 €, αλλά φαίνεται πως στις ΗΠΑ δεν θα κυκλοφορήσουν καθώς στον ιστότοπο της εταιρείας δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά για τα περιορισμένης έκδοσης λευκά ακουστικά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS