ΑρχικήReviewsΤα Sony Xperia 1 III και Xperia 10 III ίσως λανσαριστούν στις...

Τα Sony Xperia 1 III και Xperia 10 III ίσως λανσαριστούν στις 14 Απριλίου

Η Sony μπορεί να μην είναι ένα από τα κορυφαία brand smartphone στον κόσμο, αλλά η εταιρεία εξακολουθεί να κατασκευάζει μερικά τηλέφωνα πολύ καλής ποιότητας. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι παρά τις χαμηλές πωλήσεις και τον έντονο ανταγωνισμό, η εταιρεία εξακολουθεί να επιμένει – σε αντίθεση με την LG, η οποία εγκαταλείπει την επιχείρηση του smartphone για πάντα.

Sony

Αντί να ανταγωνίζεται με τις Samsung και Xiaomi σε κάθε αγορά και σε κάθε πιθανό εύρος τιμών, ο ιαπωνικός κατασκευαστής smartphone έχει αλλάξει την εστίασή του σε βασικές αγορές και κυκλοφορεί μόνο premium κατηγορίας τηλέφωνα. Η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, το Xperia 1 II, κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ακούμε φήμες για την επόμενη ναυαρχίδα της Sony από τον Ιανουάριο και φαίνεται πως σε λίγο καιρό θα βρίσκεται κοντά μας.

Δείτε επίσης: Κλείνει η Sony τα PS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

Η Sony ενημέρωσε το banner στο κανάλι της στο YouTube, το οποίο επιβεβαιώνει μια ανακοίνωση προϊόντων Xperia που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το μήνα. Η διαδικτυακή εκδήλωση λανσαρίσματος έχει προγραμματιστεί για τις 14 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 16:30 JST και 9:30 CEST. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι στο YouTube της εταιρείας. Παρόλο που η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τι θα κυκλοφορήσει σε αυτήν την εκδήλωση, φημολογείται ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει τα Xperia 1 III και Xperia 10 III.

Δείτε επίσης: Η Sony αποκάλυψε επίσημα τα νέα χειριστήρια PS5 VR

Σύμφωνα με τον διάσημο leaker Zibkbucks, το Sony Xperia 1 III θα διαθέτει οθόνη 4K HDR OLED 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, chipset Snapdragon 888, ένα σύστημα με τρεις κάμερες με την πρωταρχική να είναι 64MP, κάμερα ultra-wide 12MP και φακό periscope με δυνατότητες ζουμ, 12 GB RAM, μπαταρία 5.000 mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65W.

Δείτε επίσης: Η Sony ίσως αναστήσει το Xperia Compact για να ανταγωνιστεί την Apple

Για το Xperia 10 III δεν γνωρίζουμε πολλά ωστόσο, μια διαρροή από τον Steve Hemmerstoffer αποκάλυψε ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει επίπεδη οθόνη 6,0 ιντσών, σύστημα τριπλής κάμερας, ηχεία dual, υποδοχή 3,5 mm και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS