ΑρχικήReviewsΗ Sony ίσως αναστήσει το Xperia Compact για να ανταγωνιστεί την Apple

Η Sony ίσως αναστήσει το Xperia Compact για να ανταγωνιστεί την Apple

Είδατε το iPhone 12 mini και επιθυμείτε να υπάρχει ένα Android ισοδύναμο με αυτό το μικρό αλλά ισχυρό smartphone; Μπορεί η επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα. Ο OnLeaks έχει δημοσιεύσει μια είδηση με κάποιες φήμες ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μια συσκευή Xperia Compact από την Sony – η τελευταία συσκευή που κυκλοφόρησε ήταν η XZ2 Compact το 2018. Η νέα συσκευή θα μπορούσε να έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από την αντίπαλη της Apple, αλλά η 5,5 ιντσών οθόνη και το συνολικό μικρό μέγεθος της θα μπορούσε να την κάνει πολύ ελκυστική.

Δεν είναι βέβαιο ποιον επεξεργαστή θα χρησιμοποιήσει το Xperia Compact, αλλά η Sony θα βρει χώρο για διπλές πίσω κάμερες (μία από αυτές θα είναι 13MP), μια μπροστινή κάμερα 8MP και, ναι, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Όπως και σε πολλά άλλα τηλέφωνα Sony, θα βρείτε μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας.

Η Sony ίσως αναστήσει το Xperia Compact

Το πότε η Sony θα κυκλοφορήσει αυτό το smartphone δεν είναι βέβαιο, αν και η ιστορία δείχνει ότι θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την άνοιξη.

Το αν θα υπάρχει χώρος στην αγορά για μια τέτοια συσκευή είναι μια άλλη ιστορία. Εκτός από τις φήμες για μειωμένη παραγωγή, οι Consumer Intelligence Research Partners ισχυρίστηκαν πρόσφατα ότι οι πωλήσεις των iPhone 12 mini αντιπροσώπευαν μόνο το 6% των πωλήσεων iPhone 12 μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να έχει αλλάξει από τότε, αλλά είναι πιθανό η Sony να απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο κοινό – άτομα που θέλουν ένα μικρό αλλά με πλήρη χαρακτηριστικά smartphone, αλλά επίσης αρνούνται να αγοράσουν ένα iPhone.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS