ΑρχικήinetΚλείνει η Sony τα PS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

Κλείνει η Sony τα PS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

PS3, Vita και PSP
Κλείνει η Sony τα PS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

Δυσάρεστα νέα έρχονται για τους gamers, αφού λέγεται ότι τα PS3, PS Vita και PlayStation Portable (PSP) stores δεν θα είναι διαθέσιμα για πολύ καιρό ακόμα. Η είδηση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη Sony, αλλά μια πηγή του TheGamer, που είναι εξοικειωμένη με την κατάσταση, ανέφερε ότι τα ψηφιακά καταστήματα θα κλείσουν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με αυτή την πηγή, η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στο τέλος αυτού του μήνα.

Δείτε επίσης: Η Sony αποκάλυψε επίσημα τα νέα χειριστήρια PS5 VR

Τα PSP και PS3 stores θα κλείσουν στις 2 Ιουλίου, ενώ το PS Vita store θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 27 Αυγούστου. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες, οι gamers δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν ψηφιακά αντίγραφα παιχνιδιών ή DLC για οποιαδήποτε από τις παραπάνω κονσόλες της Sony.

PS3, Vita και PSP
Κλείνει η Sony τα PS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

Το PS3 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2006 και έκτοτε έχουν πουληθεί συνολικά 87 εκατομμύρια κονσόλες. Η κονσόλα ολοκλήρωσε επίσημα την παραγωγή πριν από τέσσερα χρόνια, μετά από 11 επιτυχημένα έτη στην αγορά και τρεις επανασχεδιασμούς μοντέλων.

Δείτε επίσης: Αυτό το exploit μπορεί να ξεκλειδώσει το PlayStation

Sony
Κλείνει η Sony τα PS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

Το PSP σημείωσε εξίσου μεγάλη επιτυχία, με περίπου 81 εκατομμύρια πωλήσεις, από τότε που κυκλοφόρησε.

Κλείνει η Sony τα ΡS3, Vita και PSP Stores το καλοκαίρι;

Ωστόσο, το PS Vita δεν ήταν τόσο δημοφιλές. Η δεύτερη φορητή συσκευή της Sony κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011 και σημείωσε 10-15 εκατομμύρια πωλήσεις, παρά το ότι ήταν ένα εξαιρετικό μικρό μηχάνημα. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει λίγο πιο δημοφιλές, χάρη στην ευκολία μετατροπής του σε portable emulator.

Δείτε επίσης: Απενεργοποιήστε ή επανεκκινήστε το Playstation 5 μέσω του controller

Εάν η είδηση για το κλείσιμο των PS3, PS Vita και PSP stores είναι αληθινή, τότε πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Αν έχετε κάποια από τις τρεις κονσόλες και θέλετε να κατεβάσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, τώρα είναι η ώρα. Σίγουρα, η τιμή των physical games θα αυξηθεί μόλις κλείσουν τα digital stores.

Ωστόσο, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό είναι να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για να είστε σίγουροι!

Πηγή: TheGamer

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS