ΑρχικήHow ToΑπενεργοποιήστε ή επανεκκινήστε το Playstation 5 μέσω του controller

Απενεργοποιήστε ή επανεκκινήστε το Playstation 5 μέσω του controller

Η διεπαφή χρήστη στο νέο PlayStation 5, έχει τοποθετήσει τις επιλογές ενεργοποίησης σε ένα κρυφό μενού, καθιστώντας λίγο δύσκολο να τις βρείτε. Ακολούθως μπορείτε να βρείτε τις επιλογές αυτές, ώστε να μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε την κονσόλα σας, να την επανεκκινήσετε ή να τη βάλετε σε Rest Mode, χρησιμοποιώντας το controller σας.

controller

Πώς να απενεργοποιήσετε το PlayStation 5 μέσω του controller

Οι επιλογές τροφοδοσίας στο Playstation 5, είναι πλέον κρυμμένες στο Κέντρο ελέγχου, το οποίο μπορείτε να βρείτε μόνο με το controller.

Για να ανοίξετε το “Κέντρο ελέγχου“, πατήστε το κουμπί “PlayStation” στο χειριστήριο DualSense. Αυτό είναι το κουμπί ακριβώς κάτω από το ορθογώνιο touchpad που έχει το λογότυπο του PlayStation. Εάν πατήσετε αυτό, το Κέντρο ελέγχου θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε στη μέση ενός παιχνιδιού. Οι επιλογές τροφοδοσίας στο Κέντρο ελέγχου βρίσκονται στο δεξί άκρο της σειράς εικονιδίων.

Πατήστε “X” στο controller DualSense όταν φτάσετε στο εικονίδιο που μοιάζει με το κουμπί λειτουργίας και θα δείτε τρεις επιλογές.

Η πρώτη είναι το “Rest Mode”, το οποίο θέτει το PS5 σας σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης. Το πλεονέκτημα αυτής της λειτουργίας είναι ότι το PS5 θα εξακολουθεί να κατεβάζει και να εγκαθιστά ενημερώσεις παιχνιδιού και τα παιχνίδια σας θα παραμένουν σε παύση μέχρι να είστε έτοιμοι να συνεχίσετε το παιχνίδι.

Η δεύτερη επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε το PS5. Αυτό είναι απαραίτητο αν δεν πρόκειται να ενεργοποιήσετε ξανά την κονσόλα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τρίτη επιλογή είναι η επανεκκίνηση του PS5. Αυτό είναι χρήσιμο εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κονσόλα σας και θέλετε να την επανεκκινήσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS