ΑρχικήinetΤο "Hocus Pocus 2" θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Disney+ το 2022

Το “Hocus Pocus 2” θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Disney+ το 2022

Δεν θα περιμένουμε πάρα πολύ μέχρι να δούμε την συνέχεια του κλασσικού cult Hocus Pocus. Η Disney θα κυκλοφορήσει το Hocus Pocus 2 στην streaming πλατφόρμα της το φθινόπωρο του 2022. Επιπλέον, οι Bette Midler, Kathy Najimy και Sarah Jessica Parker θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Sanderson Sisters. Στη νέα ταινία, τρεις νεαρές γυναίκες φέρνουν κατά λάθος πίσω τις μάγισσες στον χώρο του σύγχρονου Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Γιατί έχουμε την αίσθηση ότι η Disney θέτει τις προϋποθέσεις για επιπλέον sequels;

Δείτε επίσης: Η Disney δημιούργησε αληθινά φωτόσπαθα και είναι υπέροχα

Hocus Pocus 2 Disney

Δείτε επίσης: Disney+: Αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας

Μια νέα ταινία Hocus Pocus είναι κάτι που δουλεύει η Disney εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σύμφωνα με την εταιρεία, η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, με την Anne Fletcher (27 Dresses, The Proposal) να αναλαμβάνει καθήκοντα σκηνοθέτη από τον Adam Shankman (The Wedding Planner, A Walk to Remember) λόγω προγραμματιστικών συγκρούσεων. Ο τελευταίος θα επιβλέπει την παραγωγή μαζί με τους παραγωγούς Lynn Harris και τους εκτελεστικούς παραγωγούς Ralph Winter και David Kirschner.

Δείτε επίσης: Η Disney λέει ότι πλέον έχει 94,9 εκατ. συνδρομητές στο Disney+

Το Hocus Pocus 2 είναι το είδος των πραγμάτων που ξέρετε από τώρα ότι θα γίνει τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα Disney+. Το πρωτότυπο δεν είχε ούτε εμπορική ούτε οικονομική επιτυχία όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993. Αλλά χάρη στις ετήσιες Halloween-εκπομπές στο Disney Channel, η ταινία κατάφερε να χαρακτηριστεί ως κλασική λατρεία.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS