ΑρχικήinetΗ Disney δημιούργησε αληθινά φωτόσπαθα και είναι υπέροχα

Η Disney δημιούργησε αληθινά φωτόσπαθα και είναι υπέροχα

Η Disney έχει δημιουργήσει λειτουργικά φωτόσπαθα που μιμούνται την εμφάνιση και τον ήχο του σπαθιού λέιζερ από τις ταινίες Star Wars, ανακοινώνοντας την Τρίτη ότι το δημιούργημά της, θα είναι μέρος του νέου της ξενοδοχείου με θέμα το Star Wars στο Walt Disney World.

Δείτε επίσης: Disney+: Αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας

Disney φωτόσπαθα

Το ξενοδοχείο Star Wars: Galactic Starcruiser θα ανοίξει το 2022 με μια διήμερη εμπειρία “αφήγησης ιστοριών”, όπου οι επισκέπτες θα μεταφερθούν στο Starcruiser Halcyon. Οι επισκέπτες θα εκπαιδευτούν να χρησιμοποιούν φωτόσπαθα, θα μάθουν τα συστήματα πλοήγησης και άμυνας ενός διαστημόπλοιου, θα απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό και θα πάνε μια εκδρομή στην περιοχή Star Wars: Galaxy’s Edge του Disney World.

Τα παράθυρα του ξενοδοχείου θα δείχνουν συνεχώς μεταβαλλόμενες εικόνες του γαλαξία και οι αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων θα περιλαμβάνουν ήρωες της Αντίστασης. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν συμμαχίες στο πλαίσιο της ιστορίας και να συναντηθούν με τον καπετάνιο και τον μηχανικό του διαστημοπλοίου. Στο πακέτο διαμονής του θέρετρου περιλαμβάνεται επίσης ένα δείπνο με ζωντανή παράσταση από έναν χορευτή Twi’lek στο Crown of Corellia Dining Room. Η τραπεζαρία θα προσφέρει πρωινό και μεσημεριανό γεύμα καθημερινά, καθώς και μενού πολλαπλών πιάτων.

Δείτε ακόμα: Η Disney+ απαγορεύει στα παιδιά να βλέπουν ταινίες με ρατσιστικά στερεότυπα

Ένα από τα βασικά στοιχεία της διαμονής στο νέο θέρετρο Star Wars θα είναι η αλληλεπίδραση με την Rey, η οποία θα χρησιμοποιήσει το νέο ρεαλιστικό φωτόσπαθο της εταιρείας. Ένα βίντεο του φωτόσπαθου εν δράσει, δείχνει ότι ο άξονας του φωτός εκτείνεται έξω από τη λαβή, κάνοντας τους ίδιους ήχους που ακούγονται στην ταινία Star Wars.

Disney φωτόσπαθα

Το φωτόσπαθο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον πρόεδρο της Disney Parks Josh D’Amaro.

Λίγο αργότερα, ένα από τα κορυφαία δημιουργικά στελέχη της Disney, ο Scott Trowbridge, έγραψε στο Twitter ότι είναι πραγματικά αληθινό.

Δείτε επίσης: Η Disney λέει ότι πλέον έχει 94,9 εκατ. συνδρομητές στο Disney+

Η Disney επιβεβαίωσε τώρα ότι το φωτόσπαθο σχεδιάστηκε από την Disney Imagineering Research and Development.

Σε αυτό το βίντεο, μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση για τα φωτόσπαθα και τα υλικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει η εταιρεία για να δημιουργήσει το εφέ, όπως περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS