ΑρχικήinetΗ Apple επεκτείνει τη λειτουργία «Air Quality» του Weather app σε περισσότερες...

Η Apple επεκτείνει τη λειτουργία «Air Quality» του Weather app σε περισσότερες χώρες

Μία από τις νέες δυνατότητες που παρουσιάστηκαν με το iOS 14 πέρυσι ήταν η δυνατότητα προβολής της ποιότητας του αέρα στην εφαρμογή Weather, αλλά αυτό περιορίζεται σε λίγες μόνο περιοχές. Ωστόσο, με την πρώτη έκδοση του iOS 14.7, η Apple επεκτείνει επιτέλους αυτήν τη δυνατότητα σε περισσότερες χώρες.

Apple

Δείτε επίσης: Apple: Θα ελέγχετε τις συσκευές σας με τα μάτια και τις κινήσεις σας

Όπως ανέφεραν πολλοί χρήστες στο Reddit και στο Twitter, το iOS 14.7 beta 1 φέρνει τη δυνατότητα Air Quality στην εφαρμογή iPhone Weather σε περισσότερες περιοχές. Αυτό περιλαμβάνει πόλεις στην Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Άλλα σχόλια αναφέρουν επίσης ότι η λειτουργία λειτουργεί και στον Καναδά.

Δείτε επίσης: Η Apple διορθώνει το γκριζαρισμένο toggle του App Tracking Transparency

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μέτρηση της ποιότητας του αέρα βασίζεται σε δείκτη ποιότητας αέρα (AQI) που κυμαίνεται από 0 έως 500, όπου οι χαμηλότεροι αριθμοί αντιπροσωπεύουν καλύτερη ποιότητα αέρα και οι υψηλότεροι αριθμοί θεωρούνται ανθυγιεινοί. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται σε μια έγχρωμη γραμμή στην εφαρμογή Weather στο iPhone και εμφανίζονται επίσης στα Apple Maps.

Δείτε επίσης: iMac, iPad Pro & Apple TV 4K θα βρίσκονται στα Apple Stores την Παρασκευή

Το iOS 14.7 δεν είναι ακριβώς μια σημαντική ενημέρωση, αλλά φέρνει μια εξαιρετική νέα δυνατότητα για τους χρήστες του HomePod, οι οποίοι τώρα μπορούν να ορίσουν και να σταματήσουν τα χρονόμετρα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home στο iPhone, το iPad και το Mac. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε αυτή η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS