ΑρχικήinetCadillac: Όλα τα νέα της οχήματα θα είναι ηλεκτρικά

Cadillac: Όλα τα νέα της οχήματα θα είναι ηλεκτρικά

Σύμφωνα με μία πρόσφατη ανακοίνωση της Cadillac, η εταιρεία σκοπεύει να κάνει στροφή στην ηλεκτρική τεχνολογία. Όπως δήλωσε η δημοφιλής αυτοκινητοβιομηχανία, όλα τα επερχόμενα οχήματά της θα είναι ηλεκτρικά.

Cadillac οχήματα

Δείτε επίσης: Ουάσινγκτον-“Clean Cars 2030”: Μόνο ηλεκτρικά οχήματα από το 2030

Χθες η Cadillac παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του μοντέλου Lyriq, του πρώτου ηλεκτρικού της οχήματος.

Η εταιρεία πραγματοποίησε μια εικονική αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε επίσης σχέδια για τη γενικότερη στροφή της μάρκας στην κυκλοφορία αποκλειστικά ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο Rory Harvey, επικεφαλής της Cadillac, δήλωσε ότι από τώρα και στο εξής, η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάζει μόνο τα ηλεκτρικά της οχήματα.

Δείτε ακόμα: Audi: Το ηλεκτρικό SUV e-tron Q4 έρχεται με εμβέλεια άνω των 300 μιλίων

Ο Harvey, σημείωσε ότι η σειρά οχημάτων κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) είναι αρκετά νέα ακόμα και ως εκ τούτου σκοπεύουν να συνεχίσουν να πωλούν περισσότερα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο για το άμεσο μέλλον. Ελπίζει ωστόσο ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορέσει να στραφεί πλήρως προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2025 με 2030.

Cadillac οχήματα

«Θα αφήσουμε αυτήν τη δεκαετία ως μάρκα EV, όπως συμβαίνει σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι θα σταματήσουμε την πώληση οχημάτων ICE έως το 2030.»

Δείτε επίσης: EQB: Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz για τις ΗΠΑ

Επομένως, η μάρκα της Cadillac θα μετατραπεί σε ηλεκτρική λίγο πιο γρήγορα από την υπόλοιπη General Motors, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τη φιλοδοξία της να γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική έως το 2035.

Η GM φέρνει επίσης πίσω το Hummer, ως μια ηλεκτρική υποκατηγορία του GMC, ξεκινώντας με ένα νέο φορτηγό και ένα SUV που θα ακολουθήσει λίγο μετά. Όσο για την Cadillac, το Lyriq θα ξεκινήσει την παραγωγή του στις αρχές του επόμενου έτους και θα ακολουθήσει το Celestiq, το οποίο έχει παρουσιάσει η GM τον τελευταίο χρόνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS