ΑρχικήinetΤο Facebook σε συνεργασία με το Spotify φέρνει τα podcasts στο app...

Το Facebook σε συνεργασία με το Spotify φέρνει τα podcasts στο app του

Το Facebook ανέλυσε εκτενώς τα σχέδια του ως προς το πώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τον ήχο ως την επόμενη λεωφόρο ανάπτυξης. Το γιγαντιαίο κοινωνικό μέσο αποκάλυψε ότι σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν ένα podcast στην ίδια την εφαρμογή του Facebook. Η εταιρεία λέει ότι «εντός των επόμενων μηνών» οι χρήστες θα μπορούν να ακούνε podcast ενώ χρησιμοποιούν την εφαρμογή, ακόμα και όταν τρέχει στο παρασκήνιο.

Facebook Spotify

Επιπλέον, οι αλγόριθμοι του Facebook θα μάθουν από τις συνήθειες ακρόασης και θα σας δείξουν περισσότερο περιεχόμενο που μπορεί να ταιριάζει στο γούστο σας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Facebook προβλέπει επίσης αυτήν την ώθηση στο πεδίο των podcasts ως τρόπο για τους δημιουργούς να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους στην ίδια πλατφόρμα. «Και οι podcast δημιουργοί θα μπορούν να προσεγγίζουν και να συνδέονται με νέους ακροατές – όλοι απευθείας μέσα στο Facebook app», αναφέρει η εταιρεία.

Δείτε επίσης: Facebook: Coding σφάλμα επέτρεπε σε επιτιθέμενους να σβήσουν live videos

Τώρα, η επίσημη ανακοίνωση του Facebook δεν περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το αν αυτά τα podcast θα είναι πρωτότυπα ή εάν θα εισαχθούν από άλλη πλατφόρμα. Και αν πρόκειται να προέρχονται από άλλη πλατφόρμα, από ποια πλατφόρμα; Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να ακούνε podcasts που φιλοξενούνται στο Spotify, χάρη στην εμβάθυνση των δεσμών μεταξύ των δύο εταιρειών.

Δείτε επίσης: Facebook: Εξόντωσε τις εφαρμογές τρίτων Swipe και Simple Social

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook θα προσθέσει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στην ομώνυμη εφαρμογή του που θα επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε podcasts καθώς και τραγούδια από τη βιβλιοθήκη του Spotify. Το χαρακτηριστικό αυτό λέγεται ότι θα φτάσει σε μια εβδομάδα περίπου αφού έχει δοκιμαστεί στην Ταϊλάνδη, το Μεξικό και σε μερικές άλλες αγορές εκτός των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Facebook: Κατάφερε να επιτύχει το στόχο για 100% ανανεώσιμη ενέργεια

Η εταιρεία στην επίσημη ανάρτηση της σημειώνει ότι θα επιτρέψει στους δημιουργούς να αποσπάσουν ένα μέρος μιας συνομιλίας live audio – μια άλλη δυνατότητα που έρχεται σύντομα στο Facebook και στο Messenger – και να την δημοσιεύσει ως podcast.

Πηγή πληροφοριών: pocketnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS