ΑρχικήinetDogecoin: Οι υποστηρικτές του θέλουν να αυξήσουν κι άλλο την τιμή του

Dogecoin: Οι υποστηρικτές του θέλουν να αυξήσουν κι άλλο την τιμή του

Οι υποστηρικτές του πιο iconic ψηφιακού νομίσματος, γνωστού ως Dogecoin, σχεδιάζουν να ανεβάσουν την τιμή του σε νέα ύψη την Τρίτη, για τον εορτασμό της ημέρας με θέμα την κάνναβη.

Dogecoin τιμή

Η καμπάνια #DogeDay420 έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο Twitter και στο Reddit, καθώς οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων και των meme ελπίζουν να ανεβάσουν την αξία του Dogecoin στην τιμή ρεκόρ των 69 σεντ.

Δείτε επίσης: Dogecoin: Παρουσίασε αύξηση πάνω από 85% τις τελευταίες 24 ώρες

Το Dogecoin διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή μόλις μερικά σεντς πιο πάνω από το υψηλότερο όλων των εποχών, τα 0,43 $, το οποίο παρουσιάστηκε την Παρασκευή, μετά από μια εκπληκτική αύξηση των τιμών.

Το ράλι της αγοράς αύξησε τη συνολική αξία του dogecoin πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια, κατατάσσοντας το μεταξύ των πέντε πιο πολύτιμων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Λιγότερο από ένα χρόνο πριν, ένα dogecoin άξιζε μόλις τα δύο δέκατα του σεντ και το όριο αγοράς του ήταν λιγότερο από το ένα τέταρτο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η επιτυχία του Dogecoin στην αγορά, μπορεί να αποδοθεί στην κοινότητα που έχει σχηματιστεί γύρω του, από την ίδρυσή του το 2013. Οι προγραμματιστές λογισμικού που το δημιούργησαν, οι Billy Markus και Jackson Palmer, το περιέγραψαν ως «tongue-in-cheek cryptocurrency» με στόχο να «τρολάρουν» τη νεοσυσταθείσα αγορά που είχε εμπνεύσει το bitcoin.

Dogecoin τιμή

Δείτε επίσης: Γιατί η τιμή του cryptocurrency Dogecoin εκτοξεύθηκε;

Μεταξύ των οπαδών του dogecoin είναι ο Elon Musk, του οποίου τα tweets και τα δημόσια σχόλια είχαν συχνά άμεσο αντίκτυπο στην τιμή του κρυπτονομίσματος.

Ο δισεκατομμυριούχος CEO, είναι από τους κορυφαίους υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων, έχοντας προχωρήσει την επένδυση της Tesla σε Bitcoin ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων νωρίτερα φέτος και είναι γνωστός για την αγάπη του για τα meme και την κουλτούρα του Διαδικτύου.

Κάθε ανακοίνωση του Musk, ακολουθείται από μια άνοδο των τιμών, κάτι που έκανε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) να διεξάγει έρευνα.

Δείτε επίσης: Έρευνα της SEC στον Elon Musk για τα tweets σχετικά με το Dogecoin

Πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν υποθέσει ότι ο κ. Musk θα δημοσιεύσει ένα tweet που σχετίζεται με το dogecoin στις 20 Απριλίου, με μερικούς ακόμη και να ελπίζουν ότι θα κάνει μια ανακοίνωση ότι η Tesla θα δεχτεί πληρωμές σε dogecoin.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS