ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του iOS app

Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του iOS app

Το WhatsApp κυκλοφόρησε χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες μια νέα έκδοση της εφαρμογής iOS, η οποία φέρνει μερικές σημαντικές βελτιώσεις στους χρήστες των iPhone. Η πρώτη βελτίωση είναι καλύτερα media previews, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone θα πρέπει τώρα να βλέπουν περισσότερα από τα πολυμέσα σε συνομιλία όταν λαμβάνουν εικόνες και βίντεο.

WhatsApp
Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του iOS app

Δείτε επίσης: WhatsApp: Η νέα πολιτική απορρήτου θα μπορούσε να είναι παράνομη

Βασικά, εάν χρησιμοποιείτε iPhone, θα πρέπει να λαμβάνετε μεγαλύτερες εικόνες στο WhatsApp. Μέχρι τώρα, λαμβάνατε μικρές φωτογραφίες με τη μορφή τετραγώνου που δεν φαίνονταν ιδιαίτερα, οπότε θα έπρεπε να το ανοίξετε για να δείτε τι πραγματικά υπάρχει μέσα.

Δείτε επίσης: Ελάττωμα του WhatsApp επιτρέπει σε οποιονδήποτε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας

Άλλη μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλαγή περιλαμβάνει την πολύ χρήσιμη λειτουργία των εξαφανισμένων μηνυμάτων. Χάρη στην τελευταία ενημέρωση, οι χρήστες των iPhone σε μια ομαδική συνομιλία μπορούν πλέον να αλλάξουν από προεπιλογή τη ρύθμιση Disappearing Messages. Ωστόσο, οι διαχειριστές θα συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο αλλάζοντας τη ρύθμιση “Edit Group Info”.

Δείτε επίσης: Android malware εμφανίζεται σαν Netflix app και παραβιάζει WhatsApp συνομιλίες

Δεν έχουν συμπεριληφθεί άλλα νέα χαρακτηριστικά στην ενημέρωση, οπότε φροντίστε να το κατεβάσετε μέσω του App Store για να λάβετε όλες τις ενδιαφέρουσες βελτιώσεις που αναφέρονται παραπάνω. Η Android έκδοση του WhatsApp δεν φαίνεται να έχει λάβει παρόμοιες βελτιώσεις και πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS