ΑρχικήUpdatesΗ Google διευκολύνει την επιστροφή στο πλαίσιο αναζήτησης

Η Google διευκολύνει την επιστροφή στο πλαίσιο αναζήτησης

Η Google παρουσίασε μια νέα συντόμευση αναζήτησης που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα αποτελέσματα που λαμβάνετε και μάλιστα με γρήγορο τρόπο. Όταν βρίσκεστε σε μια σελίδα αποτελεσμάτων, μπορείτε απλά να πατήσετε “/” για να επεκτείνετε το πεδίο αναζήτησης.

Google

Δείτε επίσης: Δικαστήριο επιβεβαιώνει ότι η Google παραπλάνησε χρήστες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων τοποθεσίας

Όπως παρατηρήθηκε από το 9to5Google, η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τη νέα συντόμευση σε ένα πλαίσιο στην κάτω αριστερή γωνία, το οποίο εμφανίζεται όταν πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο σε μια σελίδα αποτελεσμάτων.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφόρησε τον Chrome 90 με HTTPS από προεπιλογή

Όταν χρησιμοποιείτε τη συντόμευση, θα μεταφέρεστε κατευθείαν στο πεδίο αναζήτησης όπου θα εμφανιστεί ο κέρσορας του κειμένου δίπλα στο αρχικό ερώτημά σας. Το πεδίο αναζήτησης θα επεκταθεί ακόμη και με προτάσεις για κοινές αναζητήσεις που σχετίζονται με τον όρο που πληκτρολογήσατε για πρώτη φορά.

Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση όταν θέλετε να επεκτείνετε την αρχική σας αναζήτηση – ας πούμε, εάν θέλετε να βελτιώσετε τη σελίδα των αποτελεσμάτων έτσι ώστε ως επί το πλείστον να εμφανίζει συνδέσμους προς σελίδες σχετικά με το Samsung Galaxy Note 20 Ultra αντί για τη μη Ultra έκδοση – αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το “/” για νέους όρους αναζήτησης, αν το επιθυμείτε.

Δείτε επίσης: 100.000 Google sites χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση του SolarMarket RAT

Όπως σημειώνει το 9to5Google, αυτή η λειτουργία ενώνει τη συντόμευση προσβασιμότητας καρτελών για το Google Search. Πατώντας το κουμπί tab σε μια σελίδα αποτελεσμάτων επισημαίνονται οι σύνδεσμοι, ώστε να μπορείτε να ανοίγετε ιστότοπους χωρίς να βασίζεστε στο ποντίκι ή το trackpad.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS