ΑρχικήinetΗ Huawei ανταμείβει τους νέους και τους υπάρχοντες πελάτες της

Η Huawei ανταμείβει τους νέους και τους υπάρχοντες πελάτες της

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone Huawei ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια που ανταμείβει τόσο τους νέους όσο και τους υπάρχοντες πελάτες με μια σειρά εκπτώσεων και πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποθήκευσης cloud των 50 GB.

Huawei

Μάθετε επίσης για την Ηuawei: Joker malware: Μόλυνε πάνω από 500.000 Android συσκευές της Ηuawei!

Η προσφορά “A Little Extra Care” θα διαρκέσει από τώρα έως τις 30 Ιουνίου και οι πελάτες θα λάβουν εκτεταμένη εγγύηση συσκευής, επιπλέον χώρο αποθήκευσης Ηuawei Mobile Cloud και πρόσβαση VIP στις υπηρεσίες streaming ψυχαγωγίας Ηuawei Music και Ηuawei Video.

Δείτε επίσης: Ο fitness tracker Ηuawei Band 6 μοιάζει με έξυπνο ρολόι

Για να είναι επιλέξιμοι, οι υπάρχοντες πελάτες της Huawei θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι συσκευές τους εξακολουθούν να είναι υπό εγγύηση. Εάν ναι, θα λάβουν επιπλέον έξι μήνες στην τρέχουσα εγγύηση του smartphone τους, ενώ όλα τα τηλέφωνα Huawei που αγοράστηκαν πρόσφατα θα λάβουν επιπλέον έξι μήνες στις εγγυήσεις τους.

Για τους επόμενους τρεις μήνες, η Huawei προσφέρει στους πελάτες 50 GB αποθηκευτικού χώρου cloud χωρίς χρέωση, ώστε να μπορούν να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών, των αρχείων και άλλων δεδομένων τους στο cloud για να ελευθερώσουν χώρο στα smartphone τους.

Δείτε επίσης: Η Ηuawei δεν είναι πια πρώτη στην επιχείρηση του smartphone

Για να διεκδικήσετε τη δωρεάν πρόσβαση των 50 GB στον αποθηκευτικό χώρο Huawei Mobile Cloud, καθώς και την τρίμηνη VIP συνδρομή σας στο Ηuawei Music και στο Ηuawei Video, θα πρέπει να ανοίξετε το Huawei App Gallery στο Huawei smartphone σας ή να αγοράσετε μια νέα συσκευή πριν από τις 30 Ιουνίου.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS