ΑρχικήReviewsΟ fitness tracker Huawei Band 6 μοιάζει με έξυπνο ρολόι

Ο fitness tracker Huawei Band 6 μοιάζει με έξυπνο ρολόι

Ακόμη και με την έλευση των smartwatches, τα smart fitness bands, που υπήρχαν πριν από τα έξυπνα ρολόγια, συνέχισαν να ευδοκιμούν. Πέρα από τις διαφορές στο software, τα smart bands διακρίνονταν πάντα από μικρότερες ή τουλάχιστον στενότερες οθόνες σε σύγκριση με τις κυκλικές ή τετράγωνες οθόνες των έξυπνων ρολογιών. Φυσικά, υπάρχουν και μερικά που κάνουν την διαφορά και ο fitness tracker της Huawei είναι ένα από αυτά. Το Huawei Band 6 έχει μια μεγάλη οθόνη που, θα μπορούσε εύκολα να κάνει τον fitness tracker να μοιάζει με έξυπνο ρολόι, εκτός κι αν κοιτάξετε την συσκευή πολύ προσεκτικά.

Huawei Band 6

Βεβαίως, η γραμμή που διαχωρίζει τα smartwatches από τα smart bands μπορεί να είναι αυθαίρετη, ειδικά για brands που χρησιμοποιούν το δικό τους προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα και όχι κάτι σαν το Wear OS που είναι ειδικά για έξυπνα ρολόγια, τουλάχιστον για τώρα. Το Huawei Band 6 ενδέχεται να μην έχει πρόσβαση στις ίδιες εφαρμογές με τα ειδικά smartwatches της Huawei, αλλά επιτρέπει στους χρήστες να στραφούν σε διαφορετικά watch faces με διαφορετικά θέματα.

Δείτε επίσης: Η Huawei δεν είναι πια πρώτη στην επιχείρηση του smartphone

Αυτή η ικανότητα είναι εφικτή με την οθόνη AMOLED 1,47 ιντσών του Huawei Band 6, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι είναι 148% μεγαλύτερη από του προηγούμενου fitness band της. Σε αντίθεση με πολλά fitness bands, είναι επίσης ευρύτερη και ο συνολικός της σχεδιασμός εκπέμπει μια γενικότερη εντύπωση όπως αυτή που δίνει το Apple Watch.

Δείτε επίσης: Huawei: Αφαιρεί τις Nike και Adidas από το κατάστημα εφαρμογών της

Παρά την εμφάνιση που μοιάζει με smartwatch, το Huawei Band 6 είναι ένας έξυπνος fitness tracker. Έχει τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του τύπου των συσκευών, από παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24/7 έως παρακολούθηση SpO2 όλη την ημέρα. Το μεγαλύτερο μέγεθος έχει επίσης το πλεονέκτημα της τοποθέτησης μιας μπαταρίας που, μαζί με πιο περιορισμένες λειτουργίες λειτουργικού συστήματος, υπόσχεται να αποδώσει δύο εβδομάδες χρόνου λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Η Huawei θα χρεώνει τους κατασκευαστές smartphone που χρησιμοποιούν την 5G πατέντα της

Το Huawei Band 6 που έρχεται με τέσσερις επιλογές χρωμάτων Amber Sunrise, Forest Green, Graphite Black και Sakura Pink, θα κυκλοφορήσει με 219 RMB και θα κοστίζει περίπου 35 δολάρια.

Πηγή πληροφοριών: slashgear.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS