ΑρχικήinetΠοια είναι τα smartphone με τις top πωλήσεις για τον Ιανουάριο του...

Ποια είναι τα smartphone με τις top πωλήσεις για τον Ιανουάριο του 2021;

Τα μοντέλα iPhone αποτελούσαν έξι από τα δέκα smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως τον Ιανουάριο, αναφέρει μια έκθεση που κυκλοφόρησε σήμερα.

smartphone

Η Apple κατέκτησε έξι θέσεις στη λίστα των 10 κορυφαίων μοντέλων smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις για τον Ιανουάριο του 2021, σύμφωνα με την έκθεση Market Pulse της Counterpoint Research. Το Apple iPhone 12 πρωτοστάτησε στη λίστα και ακολούθησαν τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Αυτά τα τρία μοντέλα iPhone 12 συνέβαλαν στο 71% των συνολικών πωλήσεων της Apple για το μήνα.

Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκε! Η LG αποσύρεται από τον κλάδο των smartphones

Η Apple κυκλοφόρησε τη νέα σειρά iPhone αργότερα από τη συνηθισμένη ημερομηνία, με αποτέλεσμα η έντονη ζήτηση για αυτά τα μοντέλα να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Σχεδόν το ένα τρίτο των πωλήσεων της Apple για τη σειρά iPhone 12 προήλθαν από τις ΗΠΑ. Αυτό είναι αποτέλεσμα των ισχυρών προωθητικών ενεργειών που έκανε η εταιρεία. Το iPhone 12 Pro Max ήταν το κορυφαίο μοντέλο στις ΗΠΑ, καθώς οι καταναλωτές προτιμούσαν την έκδοση τελευταίας τεχνολογίας. Τα παλιά μοντέλα iPhone SE 2020 και iPhone 11 συνέχισαν επίσης να τα πηγαίνουν καλά.

Δείτε επίσης: Η Huawei δεν είναι πια πρώτη στην επιχείρηση του smartphone

Το iPhone 12 βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τα υπόλοιπα της σειράς iPhone 12 να ακολουθούν. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το iPhone 11. Το iPhone 12 mini, το οποίο προσφέρει προδιαγραφές παρόμοιες με εκείνες του iPhone 12 σε χαμηλότερη τιμή, απέτυχε να προσελκύσει αγοραστές λόγω της μικρότερης οθόνης του και της χαμηλότερης χωρητικότητας της μπαταρίας.

Πάμε τώρα στα καλά νέα για την αντίπαλη εταιρεία Samsung: Η προώθηση των προσιτών μοντέλων της σειράς Α φαίνεται να ήταν επιτυχής αφού δύο μοντέλα βρίσκονται στο top 10 των κορυφαίων smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις.

Δείτε επίσης: Το Xiaomi Mi 11 Ultra είναι το κορυφαίο smartphone της εταιρείας

Το Galaxy A21s της Samsung κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στην top 10 λίστα. Το Galaxy A31, το δεύτερο μοντέλο της Samsung που βρίσκεται στο top 10 μπήκε στη λίστα για πρώτη φορά. Η Samsung προωθεί με επιθετικό τρόπο τη σειρά Galaxy A. Έρχεται με εξαιρετικό σχεδιασμό, νέα χρώματα και καινούριες προδιαγραφές σε προσιτές τιμές.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS