ΑρχικήReviewsΤο Xiaomi Mi 11 Ultra είναι το κορυφαίο smartphone της εταιρείας

Το Xiaomi Mi 11 Ultra είναι το κορυφαίο smartphone της εταιρείας

Η Xiaomi τη Δευτέρα παρουσίασε το τελευταίο της smartphone που είναι ένα κόσμημα, το Mi 11 Ultra – η κινεζική εταιρεία λανσάρει ένα κορυφαίο τηλέφωνο Mi Ultra παγκοσμίως για πρώτη φορά. Το Mi 11 Ultra, που ανακοινώθηκε παράλληλα με τα Mi 11 Lite και Mi 11 Lite 5G στην εικονική εκδήλωση της Δευτέρας, διαθέτει το είδος των κορυφαίων προδιαγραφών που μπορεί να περιμένετε από ένα από τα Android τηλέφωνα υψηλότερου προφίλ του 2021.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι μια δεύτερη οθόνη, μια λειτουργία που είναι ακόμη πιο ασυνήθιστη αν σκεφτείτε ότι το Mi 11 Ultra δεν είναι ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο.

Όπως είναι λογικό, υπάρχει μια οθόνη στο μπροστινό μέρος – ένα πάνελ AMOLED 6,81 ιντσών. Αλλά υπάρχει επίσης μια δεύτερη, μικροσκοπική οθόνη που βρίσκεται στο πίσω μέρος, στα δεξιά των τριών πίσω καμερών. Αυτή η οθόνη είναι 1,1 ιντσών AMOLED με την Xiaomi να λέει ότι είναι χρήσιμη για πληροφορίες και ειδοποιήσεις όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ώρα και οι εισερχόμενες κλήσεις εάν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Το πιο σημαντικό, εμφανίζει προεπισκοπήσεις των selfie, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε στις τρεις πίσω κάμερες του Mi 11 Ultra για επαγγελματική λήψη φωτογραφιών.

Δείτε επίσης: Xiaomi: Εκτός από smartphone θα κατασκευάζει και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η μονάδα της πίσω κάμερας Mi 11 Ultra αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50 megapixel, καθώς και έναν φακό ευρείας γωνίας 48 megapixel και έναν τηλεφακό 48-megapixel σε στυλ περισκοπίου. Επιπλέον, έχει οπτικό ζουμ 10x, καθιστώντας το Mi 11 Ultra ως έναν πραγματικό βασιλιά των ζουμ.

Δείτε επίσης: Οι τιμές των Xiaomi ενδέχεται να αυξηθούν λόγω της έλλειψης τσιπ

Όπως θα περίμενε κανείς από μια ναυαρχίδα, το Mi 11 Ultra διαθέτει επίσης μια λίστα με κορυφαίες προδιαγραφές: μια κρυσταλλική οθόνη, τον γρηγορότερο επεξεργαστή Android, το Snapdragon 888 της Qualcomm, μια μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh, ένα σετ στερεοφωνικών ηχείων που αναπτύχθηκε από την Harman Kardon και ένα τρίπτυχο υποστήριξης γρήγορης φόρτισης.

Δείτε επίσης: Xiaomi: Τα Mi 11 Ultra & Mi 11 Pro κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα

Η Xiaomi δεν ανακοίνωσε ακόμη τις τιμές εκτός της Κίνας, αλλά η έκδοση 256 GB, η οποία είναι το μοντέλο που κυκλοφορεί διεθνώς, θα πωλείται στην τιμή των 990 δολαρίων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στο γράφημα των προδιαγραφών που εμφανίζεται παρακάτω.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS