ΑρχικήinetTesla: Ο μεγαλύτερος σταθμός Supercharger στον κόσμο στήνεται στην Καλιφόρνια

Tesla: Ο μεγαλύτερος σταθμός Supercharger στον κόσμο στήνεται στην Καλιφόρνια

Η Tesla προχωράει σε επέκταση του τρέχοντος σταθμού Supercharger στο Harris Ranch στην Καλιφόρνια και η επέκταση είναι τόσο μεγάλη που πιθανότατα θα γίνει ο μεγαλύτερος σταθμός Supercharger στον κόσμο.

Tesla Supercharger

Ο σταθμός Supercharger στο Harris Ranch είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο σημαντικούς σταθμούς φόρτισης της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Tesla: Το πρώτο τρίμηνο του 2021 ήταν επιτυχημένο για τα οχήματά της

Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία μεταξύ του Bay Area και του Λος Άντζελες, που είναι δύο από τις μεγαλύτερες αγορές της Tesla στον κόσμο και παρέχει μερικές εξαιρετικές ανέσεις, παρόλο που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή.

Αποτέλεσε επίσης το σημείο, όπου φιλοξενήθηκε το σύντομο project ανταλλαγής μπαταριών της εταιρείας. Τώρα πρόκειται να γίνει ο μεγαλύτερος σταθμός Tesla Supercharger στον κόσμο.

Επί του παρόντος, ο Harris Ranch Supercharger διαθέτει μόνο 18 στύλους φόρτισης, αλλά όπως έγινε γνωστό από την Tesla, η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερους από 82 στύλους φόρτισης στο σταθμό.

Δείτε ακόμα: Πώς να αγοράσετε ένα Tesla αυτοκίνητο με Bitcoin;

Προς το παρόν, ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης της Tesla είναι ένας σταθμός 72 στύλων στη Σαγκάη. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο πιο πρόσφατος σταθμός 56 στύλων φόρτισης της Tesla στο Firebaugh της Καλιφόρνια, ο οποίος δεν βρίσκεται πολύ μακριά από το Harris Ranch, είναι μεγαλύτερος, αφού είναι εξοπλισμένος με 250kW V3 Superchargers αντί των 120kW που διαθέτει εκείνος στη Σαγκάη.

Tesla Supercharger

Τώρα η νέα επέκταση του σταθμού Supercharger στο Harris Ranch, αναμένεται να επισκιάσει και τους δύο αυτούς σταθμούς με τους νέους υπερφορτιστές του να αναπτύσσονται με την τεχνολογία 250kW V3.

Όσο υψηλότερη είναι η έξοδος φόρτισης, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να φορτιστεί το ηλεκτρικό όχημα ανάλογα με την χωρητικότητα. Με την γρηγορότερη φόρτιση, μειώνεται η μέση περίοδος φόρτισης στο σταθμό και αυξάνεται η χωρητικότητα.

Δείτε επίσης: Tesla προς Κίνα: Οι κάμερες των αυτοκινήτων είναι ενεργές μόνο στις ΗΠΑ

Σύμφωνα τις αναφορές του Harris Ranch Inn & Restaurant, η Tesla σχεδιάζει επίσης να αναπτύξει αποθήκευση ενέργειας στο νέο ενημερωμένο σταθμό Supercharger. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να εξοικονομήσει φορτίσεις υψηλής ζήτησης κατά τις περιόδους αιχμής που παρατηρούνται στην Καλιφόρνια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η αυτοκινητοβιομηχανία μιλάει για αύξηση της χρήσης των δικών της προϊόντων σταθερής αποθήκευσης ενέργειας στους σταθμούς Supercharger της, προκειμένου να βοηθήσει στη διαχείριση του φορτίου στο δίκτυο και στη μείωση του κόστους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS