ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν νέες φήμες για τη σειρά iPhone 13!

Κυκλοφόρησαν νέες φήμες για τη σειρά iPhone 13!

Παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία θα γίνει σε πολλούς μήνες, έχουν κυκλοφορήσει ήδη πολλές φήμες σχετικά με το iPhone 13. Όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην κυκλοφορία, οι νέες φήμες δείχνουν νέες αλλαγές στο σχεδιασμό και στις δυνατότητες.

Σύμφωνα με τον leaker Max Weinbach, το iPhone 13 θα έρθει με ματ μαύρη επιλογή για τα μοντέλα Pro και Pro Max, μια νέα επίστρωση από ανοξείδωτο ατσάλι που μειώνει τις μουτζούρες και τα δακτυλικά αποτυπώματα, νέος σχεδιασμός πίσω κάμερας και βελτιωμένη ακύρωση θορύβου στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Δείτε επίσης: Zuckerberg: Τελικά, το App Tracking Transparency της Apple θα ωφελήσει το Facebook

Τον περασμένο μήνα, ο Weinbach ανέφερε ότι η Apple σκοπεύει να συμπεριλάβει μια οθόνη always-on στο νέο φετινό iPhone ως μέρος του σχεδιασμού της. Τώρα βασιζόμενος σε αυτήν τη φήμη, λέει ότι εκτός από μια οθόνη 120Hz always-on, η Apple είναι πιθανό να συμπεριλάβει μια ματ μαύρη επιλογή στα «iPhone 13» Pro και «iPhone 13» Pro Max.

Ο Weinbach λέει ότι το χρώμα είναι “επανασχεδιασμένος γραφίτης” αλλά είναι “οριακά μαύρο”. Η Apple φαίνεται πως πειραματίζεται και με ένα πορτοκαλί, σχεδόν χάλκινο χρώμα για τα νέα iPhone, αλλά λέει ότι είναι απίθανο το να το κυκλοφορήσει.

Δείτε επίσης: Apple προειδοποιεί Κίνα: Οι κανόνες θα εφαρμοστούν σε όλα τα apps

Η σειρά iPhone 12 επέστρεψε με τον αγαπημένο επίπεδο σχεδιασμό, καθώς και με τα άκρα από ανοξείδωτο ατσάλι για τα 12 Pro και 12 Pro Max. Από την κυκλοφορία των μοντέλων, οι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για την ικανότητα των άκρων να προσελκύουν λεκέδες και δακτυλικά αποτυπώματα – ειδικά στις επιλογές ανοιχτόχρωμου χρώματος όπως το Gold. Η Apple επιδιώκει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με το «iPhone 13» υιοθετώντας μια νέα επίστρωση αντι των μουτζούρων και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναφέρει ο Weinbach.

Ο Weinbach συνεχίζει λέγοντας ότι η νέα μονάδα κάμερας δεν θα είναι εντελώς επίπεδη, αλλά ότι κάθε φακός θα προεξέχει λιγότερο από το κύριο σώμα. Επιπλέον, θα μειωθεί το πάχος του συστήματος της κάμερας.

Δείτε επίσης: Apple: Αναπτύσσει «ενισχυμένο» Touch ID κάτω από την οθόνη

Παράλληλα με μια σειρά από προηγουμένως φημολογούμενες λειτουργίες, το σύστημα κάμερας «iPhone 13» Pro και 13 Pro Max θα περιλαμβάνει μια νέα διαδικασία λήψης φωτογραφιών πορτρέτου. Ο Weinbach αναφέρει ότι η λειτουργία πορτρέτου στα νέα Pro iPhone θα βασιστεί σημαντικά στο LiDAR. Το LiDAR, επί του παρόντος στα iPhone 12 Pro, Pro Max και iPad Pro, χρησιμοποιείται για βελτιωμένες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο Weinbach λέει ότι εντός του ίδιου του iOS, η Apple θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία “διόρθωσης σταθεροποίησης εικόνας” που θα εντοπίζει αυτόματα και θα διατηρεί σταθερό το επίκεντρο κατά τη διάρκεια ενός βίντεο. Ο Weinbach λέει ότι η ίδια η μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη και ότι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα βελτιωθεί περαιτέρω χάρη στην αποδοτικότητα του τσιπ A15.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS