ΑρχικήinetΤο όνειρο του iPad mini Pro επανέρχεται εξαιτίας νέων φημών

Το όνειρο του iPad mini Pro επανέρχεται εξαιτίας νέων φημών

Η οικογένεια προϊόντων iPad της Apple μπορεί να σας μπερδέψει, αλλά είναι εύκολο να εντοπίσετε το διαφορετικό: το iPad mini. Το μικρότερο iPad της εταιρείας ενημερώνεται αρκετά σπάνια (το iΡad mini 4 κυκλοφόρησε το 2015, ακολουθούμενο από το iΡad mini 5 το 2019) και συνήθως λαμβάνει αναβαθμίσεις που δεν αφορούν το λειτουργικό κομμάτι – το μέγεθος της οθόνης του, για παράδειγμα, δεν έχει αλλάξει ποτέ (7,9 ίντσες).

Οι φήμες που κυκλοφορούν τώρα, αναφέρουν ότι ένα εντελώς νέο iPad mini θα κυκλοφορήσει φέτος, ένα που θα μπορούσε να κληρονομήσει πολλά χαρακτηριστικά της σειράς προϊόντων iPad Apple Pro.

iPad mini

Το κορεατικό blog Naver αναφέρει ότι το “iΡad mini Pro” θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, με οθόνη 8,7 ιντσών και σκελετό που είναι λίγο wider αλλά και λίγο πιο κοντό από το τρέχον iΡad mini. Αυτό το νέο επιβεβαιώθηκε με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησε ο Κινέζος Kang, ο οποίος λέει ότι έρχεται ένα μικρότερου μεγέθους iPad με πλήρη οθόνη. Και οι δύο αναφορές ισχυρίζονται ότι η συσκευή βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο “σχεδιασμού P2”, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περάσει τις δοκιμές επικύρωσης σχεδιασμού και παραγωγής της Apple για να μπορέσει να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή.

Οι παραπάνω αναφορές είναι σύμφωνες με την έκθεση που κυκλοφόρησε τον Μαΐου του 2020 από τον αναλυτή της Apple Ming Chi-Kuo, ο οποίος είπε ότι ένα iΡad mini με μεγαλύτερη οθόνη θα μπορούσε να έρθει το 2021. Και το ιαπωνικό blog Mac Otakara λέει ότι ένα iΡad mini με οθόνη 8,4 ιντσών θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα – αν και αυτή η αναφορά ισχυρίζεται ότι το νέο iPad mini θα διατηρήσει παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του, με ελαφρώς μειωμένα bezels και Touch ID Home Button κάτω από την οθόνη.

Ως λάτρεις του iΡad mini, περιμένουμε κάτι παρόμοιο με το iPad mini Pro. Το iPad mini έχει, κατά τη γνώμη μας, το τέλειο μέγεθος iPad για μεταφορά, καθώς χωράει σε μικρές τσάντες και τσέπες, και είναι επίσης ο καλύτερος αναγνώστης ebook μεταξύ των iΡads. Με μικρότερα bezels και μεγαλύτερη οθόνη μέσα σε παρόμοιο μέγεθος σκελετού, θα ήταν μια τεράστια βελτίωση στο ελαφρώς ξεπερασμένο iΡad mini.

Ακόμα και το να λάβουμε ένα ενημερωμένο iPad mini (χωρίς σχεδιασμό και λειτουργίες Pro), θα ήταν θετικό, καθώς το iΡad mini είναι το μόνο iPad που δεν έλαβε ενημέρωση το 2020.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS