Παρασκευή, 10 Απριλίου, 07:06
Αρχική inet Η Apple μάλλον ακυρώνει το λανσάρισμα του iPhone SE 2

Η Apple μάλλον ακυρώνει το λανσάρισμα του iPhone SE 2

Η Apple φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδιά της για λανσάρισμα του iPhone δεύτερης γενιάς, iPhone SE, καθώς η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στην παλέτα των τριών iPhone που αναμένεται να λανσάρει το 2018. Αυτή περιλαμβάνει τον 5.8 ιντσών διάδοχο του iPhone X, ένα 6.1 ιντσών μοντέλο LCD και ένα Plus-sized iPhone X 6.5 ιντσών.

iPhone

Η εταιρεία θεωρήθηκε αρχικά ότι σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο 4 ιντσών παίρνοντας χαρακτηριστικά σχεδιασμού από το iPhone X, όπως η εγκοπή και η οθόνη edge-to-edge.

Η αποκάλυψη αναμενόταν την άνοιξη του 2018, ενώ κάποιοι που γνωρίζουν ισχυρίστηκαν τότε ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει το νέο μοντέλο στο WWDC στις αρχές Ιουνίου.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση σχετικά με το WWDC, εικαζόταν ότι η κυκλοφορία του iPhοne SE 2 αναστέλλεται για το φθινόπωρο, όπου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και τα άλλα μοντέλα iPhone. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερης γενιάς σειρά SE αναμενόταν παράλληλα με τα τρία νέα μοντέλα κινητών που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση της Forbes, επικαλούμενη την εταιρεία κατασκευής Olixar, το iPhοne SE 2 δεν είναι πλέον στα σχέδια της εταιρείας, καθώς η Apple παραιτήθηκε από το έργο, προκειμένου να κάνει all-in στα τρία πιο ακριβά και μεγαλύτερα μοντέλα που σχεδιάστηκαν για το φθινόπωρο αυτού του έτους.

- Advertisement -

Αναφερόμενα επίσης και ως iPhone X Mini, τα δεύτερης γενιάς iPhοne SE έπρεπε να στοχεύσουν σε ένα συγκεκριμένο target που εξακολουθεί να έχει πολλούς φαν. Τα smartphone 4 δεν είναι τόσο συνηθισμένα πια, εξαιτίας της προσέγγισης χωρίς bezel που υιοθετούν οι κατασκευαστές και η οποία τους επιτρέπει να χωρέσουν μεγαλύτερες οθόνες σε μικρότερους σκελετούς, αλλά η Apple ήταν μία από τις εταιρείες που πιστεύεται ότι θα παραμείνει αφοσιωμένη σε αυτό το μέγεθος.

Χωρίς επίσημη επιβεβαίωση, υπάρχει ακόμα η ελπίδα να κυκλοφορήσει το iPhοne SE 2 κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά είναι περιττό να πούμε ότι η Apple δεν διαθέτει πολύ χρόνο για να λανσάρει ένα τέτοιο μοντέλο. Εάν υπάρχει πράγματι μια ευκαιρία για τη δεύτερη γενιά SE να εμφανιστούν στα ράφια, αυτή αναμένεται να είναι το Σεπτέμβριο όταν τα τρία μοντέλα λανσαριστούν.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...