Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

Η Apple μάλλον ακυρώνει το λανσάρισμα του iPhone SE 2

Η Apple φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδιά της για λανσάρισμα του iPhone δεύτερης γενιάς, iPhone SE, καθώς η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στην παλέτα των τριών iPhone που αναμένεται να λανσάρει το 2018. Αυτή περιλαμβάνει τον 5.8 ιντσών διάδοχο του iPhone X, ένα 6.1 ιντσών μοντέλο LCD και ένα Plus-sized iPhone X 6.5 ιντσών.

iPhone

Η εταιρεία θεωρήθηκε αρχικά ότι σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο 4 ιντσών παίρνοντας χαρακτηριστικά σχεδιασμού από το iPhone X, όπως η εγκοπή και η οθόνη edge-to-edge.

Η αποκάλυψη αναμενόταν την άνοιξη του 2018, ενώ κάποιοι που γνωρίζουν ισχυρίστηκαν τότε ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει το νέο μοντέλο στο WWDC στις αρχές Ιουνίου.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση σχετικά με το WWDC, εικαζόταν ότι η κυκλοφορία του iPhοne SE 2 αναστέλλεται για το φθινόπωρο, όπου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και τα άλλα μοντέλα iPhone. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερης γενιάς σειρά SE αναμενόταν παράλληλα με τα τρία νέα μοντέλα κινητών που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση της Forbes, επικαλούμενη την εταιρεία κατασκευής Olixar, το iPhοne SE 2 δεν είναι πλέον στα σχέδια της εταιρείας, καθώς η Apple παραιτήθηκε από το έργο, προκειμένου να κάνει all-in στα τρία πιο ακριβά και μεγαλύτερα μοντέλα που σχεδιάστηκαν για το φθινόπωρο αυτού του έτους.

Αναφερόμενα επίσης και ως iPhone X Mini, τα δεύτερης γενιάς iPhοne SE έπρεπε να στοχεύσουν σε ένα συγκεκριμένο target που εξακολουθεί να έχει πολλούς φαν. Τα smartphone 4 δεν είναι τόσο συνηθισμένα πια, εξαιτίας της προσέγγισης χωρίς bezel που υιοθετούν οι κατασκευαστές και η οποία τους επιτρέπει να χωρέσουν μεγαλύτερες οθόνες σε μικρότερους σκελετούς, αλλά η Apple ήταν μία από τις εταιρείες που πιστεύεται ότι θα παραμείνει αφοσιωμένη σε αυτό το μέγεθος.

Χωρίς επίσημη επιβεβαίωση, υπάρχει ακόμα η ελπίδα να κυκλοφορήσει το iPhοne SE 2 κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά είναι περιττό να πούμε ότι η Apple δεν διαθέτει πολύ χρόνο για να λανσάρει ένα τέτοιο μοντέλο. Εάν υπάρχει πράγματι μια ευκαιρία για τη δεύτερη γενιά SE να εμφανιστούν στα ράφια, αυτή αναμένεται να είναι το Σεπτέμβριο όταν τα τρία μοντέλα λανσαριστούν.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *