ΑρχικήinetΤο νέο ZenBook Pro Laptop της ASUS κάνει το Touch Bar της...

Το νέο ZenBook Pro Laptop της ASUS κάνει το Touch Bar της Apple να φαίνεται γελοίο

Η ASUS μόλις αποκάλυψε το νέο φορητό υπολογιστή ZenBook Pro Windows 10 της εταιρείας, ο οποίος έρχεται όχι μόνο με το state-of-the-art hardware, αλλά και με ένα υπερ-καινοτόμο χαρακτηριστικό που ονομάζεται ScreenPad.

Πριν πάμε στις λεπτομέρειες ας δούμε τι είναι το ScreenPad. Τοποθετημένο δεξιά, εκεί που θα ήταν κανονικά το touchpad, το ScreenPad είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που παίζει πολλαπλούς ρόλους.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ένα κανονικό touchpad με δυνατότητες ακριβείας μέχρι και τεσσάρων δακτύλων. Είναι καλυμμένο με γυαλί για να είναι ευκολότερο στη χρήση και αντιστέκεται στα τυπικά δακτυλικά αποτυπώματα, γρατζουνιές και μουτζούρες από τα οποία τα  touchpads καλύπτονται σχεδόν όλη την ώρα.

Το ScreenPad είναι επίσης οθόνη 5.5 ιντσών που διαθέτει εξαιρετικά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, έρχεται με μια λειτουργία επέκτασης οθόνης που φέρνει τμήματα του desktop απευθείας στο touchpad, δημιουργώντας μια απλοποιημένη έκδοση μιας συσκευής διπλής οθόνης. Στη συνέχεια, παίζει το ρόλο μιας δευτερεύουσας μπάρας παρόμοιας με τη γραμμή αφής της Apple, αλλά μπορεί να προσαρμόσει περαιτέρω συντομεύσεις που ορίζονται από κάθε χρήστη, χαρακτηριστικά εφαρμογών και πολλά άλλα.

Βασικά, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε είδους εργασία στα Windows 10 ή σε εφαρμογές κατευθείαν από το ScreenPad, όλα ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας.

Σε ότι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, το ZenBook Pro είναι πράγματι εντυπωσιακό. Διαθέτει οθόνη 4,6 ιντσών 4,6 ιντσών με μικρά bezel και το ποσοστό της εικόνας είναι 83% σε σχέση με τον σκελετό και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core i9-8950HK με μέγιστη μνήμη RAM 16GB.

Όσον αφορά τα γραφικά, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κάρτα NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti με 4GB GDDR5 VRAM, ενώ για αποθήκευση η κορυφαία διαμόρφωση διαθέτει 1TB SSD.

Η συσκευή έρχεται επίσης με ένα pen και μια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και 9,5 ώρες ανά φόρτιση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει γρήγορη φόρτιση για να φτάσει στο 60% σε μόλις 49 λεπτά.

Η ASUS δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία λανσαρίσματος αυτού του νέου φορητού υπολογιστή και οι λεπτομέρειες τιμολόγησης θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

ZenBook

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS