ΑρχικήyoutubeΤο Star Wars: Republic Commando έρχεται σε PS4 και Nintendo Switch

Το Star Wars: Republic Commando έρχεται σε PS4 και Nintendo Switch

Ήταν το 1977 όταν ο George Lucas μας έβαλε στον φανταστικό κόσμο του Star Wars, μέσω της ομώνυμης ταινίας που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Οι λάτρεις του Star Wars και συγκεκριμένα του γνωστού video game Star Wars: Republic Commando μπορούν να χαρούν, αφού το video game έρχεται τώρα στο PS4 και το Nintendo Switch.

Star Wars: Republic Commando

Στις 6 Απριλίου, οι gamers θα μπορούν να απολαύσουν το κλασικό Star Wars σε όλη του τη δόξα, αφού μιλάμε για μια HD-remastered έκδοση.

Το πρωτότυπο παιχνίδι ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο για Xbox και Windows PC και αργότερα μεταφέρθηκε στο Xbox One.

Το Star Wars: Republic Commando κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2005 και δημιουργήθηκε από την Lucasfilm Games, τότε γνωστή ως LucasArts. Τα γεγονότα στο παιχνίδι λαμβάνουν χώρα την περίοδο του Clone Wars και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του RC-1338 (ή “Boss”), ενός clone trooper, γνωστού ως clone commando, ο οποίος ηγείται της ειδικής μονάδας επιχειρήσεων Delta Squad σε μια σειρά αποστολών σε διάφορους πλανήτες.

Nintendo Switch PS4

Ακόμα κι αν δεν έχει παίξει κάποιος το αρχικό παιχνίδι, το πιο πιθανό είναι ότι θα γνωρίζει τη Delta Squad από το τηλεοπτικό show Star Wars: The Clone Wars στο επεισόδιο “Witches From the Mist”.

Από τότε που κυκλοφόρησε, το video game έχει αποκτήσει φανατικούς παίκτες και έχει λάβει πολλές καλές κριτικές. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Star Wars που έχουν γίνει ποτέ.

Το παιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο από την Aspyr Media

Η Aspyr Media βρίσκεται πίσω από το νέο Star Wars. Είναι η gaming εταιρεία που έφερε και το Star Wars Episode 1: Racer στο PS4 και το Nintendo Switch.

Ενώ το αρχικό παιχνίδι περιελάμβανε single-player και multiplayer components, το Star Wars: Republic Commando για το PS4 και το Nintendo θα διαθέτει μόνο campaign mode.

Επιπλέον, οι gamers θα μπορούν να παίξουν και σε PS5 μέσω backwards compatibility.

Το νέο Star Wars: Republic Commando θα διαθέτει updated controls για τα DualShock 4 και DualSense controllers, καθώς και μια σειρά από νέα τρόπαια για κυνήγι.

Το video game θα κοστίσει 12.27 ευρώ ή 14,99 δολάρια και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα αντίστοιχα διαδικτυακά καταστήματα και των δύο κονσολών στις 6 Απριλίου 2021.

Πηγή: TechRadar

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS