ΑρχικήHow ToΠως να αποκρύψετε το Tab bar στο Safari για iPad (ή να...

Πως να αποκρύψετε το Tab bar στο Safari για iPad (ή να το επαναφέρετε)

Από προεπιλογή, το Safari για iPad εμφανίζει μια γραμμή εργαλείων γεμάτη browser tabs όταν έχετε περισσότερες από μία καρτέλες ανοιχτές. Εάν προτιμάτε να απλοποιήσετε την εμφάνιση της οθόνης σας, υπάρχει ένας τρόπος απόκρυψης των ανοιχτών καρτελών σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τη γραμμή καρτελών ή πώς να την επαναφέρετε.

Αρχικά, ανοίξτε τα Settings στο iPad πατώντας το γκρι εικονίδιο “gear”.

safari

Στα Settings, κάντε scroll προς τα κάτω στην πλευρική γραμμή και πατήστε “Safari”.

safari

Στις ρυθμίσεις του Safari, σύρετε προς τα πάνω μέχρι να εντοπίσετε την ενότητα “Tabs”. Πατήστε το switch δίπλα στο “Show Tab Bar” για να τον απενεργοποιήσετε.

Εάν προηγουμένως έχετε απενεργοποιήσει τη γραμμή καρτελών και θέλετε να την επαναφέρετε, πατήστε το switch “Show Tab Bar” για να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Μετά από αυτό, εκκινήστε τον Safari. Θα παρατηρήσετε ότι η γραμμή εργαλείων της καρτέλας είναι πλέον κρυφή. (Ή, εάν την έχετε επαναφέρει, θα εμφανιστεί ξανά.)

Με απενεργοποιημένη τη γραμμή καρτελών, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών καρτελών πατώντας το κουμπί “Tabs” (που μοιάζει με δύο επικαλυπτόμενα τετράγωνα) στη γραμμή εργαλείων. Λειτουργεί όπως και στο iPhone.

safari

Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να δείτε ξανά τη γραμμή καρτελών, απλώς επισκεφτείτε ξανά τα Settings > Safari και ενεργοποιήστε ξανά το “Show Tab Bar”. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS