ΑρχικήinetΟ Bill Gates λέει ότι προτιμά τα Android smartphone αντί των iPhone

Ο Bill Gates λέει ότι προτιμά τα Android smartphone αντί των iPhone

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, αυτή την εβδομάδα συμμετείχε στην πρώτη του συνάντηση με την εταιρεία Clubhouse, η οποία διαθέτει την ολοένα και πιο δημοφιλή ομώνυμη chat εφαρμογή στην οποία μπορείς να συμμετέχεις μόνο με πρόσκληση, όπου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις.

Gates iPhone Android

Ο Gates έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Andrew Ross Sorkin και δεδομένου ότι η εφαρμογή Clubhouse είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε iOS, φυσικά ένα από τα ερωτήματα που προέκυψαν ήταν αν ο Gates χρησιμοποιεί τακτικά ένα iPhone και αν προτιμά το iOS από το Android.

“Το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ είναι Android”, είπε ο Gates. “Επειδή θέλω να παρακολουθώ τα πάντα, συχνά παίζω και με iPhone, αλλά αυτό που κουβαλάω μαζί μου τυχαίνει να είναι Android.”

“Άρα Android vs Apple – ποια είναι η καλύτερη επιλογή;” ρώτησε ο Sorkin.

“Μερικοί από τους κατασκευαστές Android προεγκαθιστούν το λογισμικό της Microsoft με τρόπο που με διευκολύνει“, απάντησε ο Gates. “Είναι πιο ευέλικτοι σχετικά με το πώς συνδέεται το λογισμικό με το λειτουργικό σύστημα. Γι ‘αυτό έχω συνηθίσει.”

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Clubhouse, Paul Davison, ο οποίος βρέθηκε επίσης για λίγο στο διαδικτυακό meeting room, είπε στους Gates και Sorkin ότι μια έκδοση Android της εφαρμογής είναι το “κορυφαίο χαρακτηριστικό” για το οποίο εργάζονται επί του παρόντος και είναι πολύ ενθουσιασμένοι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Clubhouse, ο Gates παραδέχτηκε ότι είχε μια δυσάρεστη σχέση με τον Steve Jobs, αλλά χαρακτήρισε τον πρώην CEO της Apple ως «μοναδικό». Άλλα θέματα που προέκυψαν στην διαδικτυακή συζήτηση της Τετάρτης περιελάμβαναν την παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας που έχει προκαλέσει ο COVID-19, την κλιματική αλλαγή και το νέο βιβλίο του Gates με τίτλο «Πώς να αποφύγετε μια κλιματική καταστροφή». Η πλήρης συνέντευξη είναι διαθέσιμη στο YouTube.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS