ΑρχικήHow ToiPhone/iPad: Πως να διαγράψετε με αυτόματο τρόπο παλιά μηνύματα text

iPhone/iPad: Πως να διαγράψετε με αυτόματο τρόπο παλιά μηνύματα text

Από προεπιλογή, το iPhone και το iPad σας αποθηκεύουν κάθε μήνυμα text iMessage και SMS που λαμβάνετε. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε τα μηνύματα σας στο iCloud τα οποία θα καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να διαγράψετε αυτόματα παλιά μηνύματα κειμένου. Δείτε πώς.

iPhone iPad

Αρχικά, ανοίξτε τα “Settings” στο iPhone ή το iPad σας.

iPhone iPad

Στα “Settings”, πατήστε το “Messages”.

iPhone iPad

Στην ενότητα “Messages”, κάντε scroll προς τα κάτω και πατήστε “Keep Messages”.

iPhone iPad

Από προεπιλογή, το Messages είναι ρυθμισμένο να διατηρεί τα μηνύματα text SMS και το iMessages για πάντα. Πατήστε “30 Days” ή “1 Year” ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θέλετε να διατηρήσετε τα παλιά σας μηνύματα.

iPhone iPad

Αφού πατήσετε “30 Days” ή “1 Year”, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου που θα σας ρωτά αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα μηνύματα παλαιότερα από την χρονική περίοδο που επιλέξατε. Εάν είστε βέβαιοι, πατήστε “Delete”.

Προειδοποίηση: Αφού πατήσετε Διαγραφή, το iPhone σας θα διαγράψει αυτόματα όλα τα μηνύματα κειμένου που είναι παλαιότερα του 1 έτους ή των 30 ημερών, όποιο και αν επιλέξετε. Δεν θα μπορείτε να τα επαναφέρετε.

Μετά από αυτό, βγείτε από τα Settings. Από τώρα και στο εξής, τα Messages θα διαγράψουν αυτόματα τυχόν μηνύματα μόλις φτάσουν τις 30 ημέρες ή το 1 έτος, ανάλογα με την επιλογή που έχετε επιλέξει.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS