ΑρχικήinetΗ τιμή του Bitcoin μειώθηκε κατά 10.000$ σε 24 ώρες

Η τιμή του Bitcoin μειώθηκε κατά 10.000$ σε 24 ώρες

Μετά από εβδομάδες σταθερών κερδών, η τιμή του Bitcoin έπεσε κατακόρυφα.

Bitcoin

Περισσότερα από 10.000 $ πτώση σημιεώθηκε στην αξία του κρυπτονομίσματος μέσα σε λίγες ώρες τη Δευτέρα, ρίχνοντας την αξία του κάτω από τα 50.000 $.

Η πτώση στην τιμή πραγματοποιήθηκε αφού το bitcoin είχε φτάσει στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών, πάνω από 58.000 $ την Κυριακή.

Η τιμή του Bitcoin έπεσε κάτω από τα 49.000 $ τη Δευτέρα, αν και τα αξιοσημείωτα κέρδη του οδηγούν στο συμπέρασμα ότι διαπραγματεύεται ακόμη υψηλότερα από ό, τι πριν από μια εβδομάδα.

Άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα παρουσίασαν επίσης μεγάλες απώλειες, όπως το Ethereum, το bitcoin cash, το cardano και το dogecoin.

Η αναταραχή σε ολόκληρη την αγορά είχε σαν αποτέλεσμα σχεδόν 300 δισεκατομμύρια δολάρια να εξαλειφθούν από το συνολικό όριο αγοράς όλων των κρυπτονομισμάτων σε συνδυασμό, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

τιμή

Η τελευταία πτώση προκάλεσε επίσης το όριο αγοράς του bitcoin να πέσει κάτω από το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, έχοντας περάσει αυτό το ορόσημο για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα.

Πριν από την πτώση, ο αναλυτής της αγοράς Simon Peters, προέβλεψε ότι οι τεχνικοί δείκτες έδειξαν ότι τα κρυπτονομίσματα είναι μια «υπεραγορά, υπονοώντας ότι σύντομα θα μπορούσαμε να δούμε μια αναδρομή»

Σε σχόλια που έκανε στο The Independent, ο κ. Peters, ο οποίος εργάζεται για την διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών eToro, είπε ότι τέτοια σημάδια πιθανόν να οδηγήσουν σε κάποιες βραχυπρόθεσμες απώλειες. Είπε ότι οι δείκτες «θα είναι μια προειδοποίηση για πολλούς επενδυτές ότι η τρέχουσα πορεία των τιμών μπορεί να εξασθενήσει και ότι η ενοποίηση ή η αλλαγή της κατεύθυνσης των τιμών βρίσκεται στον ορίζοντα.»

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS