ΑρχικήbusinessΗ εξέλιξη και η παρακμή του κρυπτονομίσματος στην αγορά

Η εξέλιξη και η παρακμή του κρυπτονομίσματος στην αγορά

Σύμφωνα με τον ερευνητή δεδομένων Chainalysis, μεταξύ Ιανουάριο και Ιούλιο, αυξήθηκε κατά 65% το ποσό των ψηφιακών χρημάτων που αποστέλλονται σε 16 παρόχους υπηρεσιών, όπως το BitPay. Η τιμή του Bitcoin, το οποίο αντιπροσώπευε το 89% όλων αυτών των συναλλαγών, υπερδιπλασιάστηκε φτάνοντας περίπου τα 10.000 δολάρια. Συνήθως, όταν υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στην τιμή του κρυπτονομίσματος (cryptocurrency’s price), αυτό ωθεί τους ανθρώπους να ξοδεύουν λιγότερα.

κρυπτονομίσματος

Και η αναζωπύρωση αυτού γεγονότος ήταν πέρυσι, όταν η Chainalysis διαπίστωσε πως το εμπόριο με βάση το Bitcoin, το Tether, το Litecoin και το Bitcoin Cash ήταν σε παρακμή, κρυπτονομίσματα τα οποία χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτήσουν τα πάντα, από τα online τυχερά παιχνίδια έως τις αγορές στις καφετέριες.

Σε μια από τις μεγαλύτερες προσπάθειες για μαζική χρήση του κρυπτονομίσματος, η Intercontinental Exchange Inc. σχεδιάζει, στο πρώτο εξάμηνο του 2020, να φτιάξει ένα app για καταναλωτές ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιούν ακόμα και στο Starbucks Inc.

Το συνολικό ποσό κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείται στο εμπόριο παραμένει ελάχιστο: ήταν κατά μέσο όρο 5,5 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο, από μόλις μόνο 3 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο.

κρυπτονομίσματος

Η ταλαιπωρία των καταναλωτών φυσικά υπήρξε ένα σημαντικό εμπόδιο. Η επιβεβαίωση συναλλαγής στο δίκτυο του Bitcoin μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα, καθιστώντας το εξαιρετικά δύσκολο να περιμένει κάποιος τόση ώρα ώστε να αγοράσει έναν καφέ. Πολλές επιχειρήσεις εξακολουθούν να μην αποδέχονται τα κρυπτονομίσματα. Και πολλοί καταναλωτές εξακολουθούν να αισθάνονται άσχημα για να τα ξοδέψουν ούτως ή άλλως, εξαιτίας της αστάθειας των περισσότερων κρυπτονομισμάτων.

Τέλος, ο λόγος της αυξημένης χρήσης του Tether είναι ότι η τιμή του δεν κυμαίνεται συνήθως και αυτός είναι και η πρόφαση που αυξήθηκε η χρήση του κρυπτονομίσματος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS