ΑρχικήinetElon Musk προς κατόχους Dogecoin: "Πουλήστε τα περισσότερα από τα νομίσματα...

Elon Musk προς κατόχους Dogecoin: “Πουλήστε τα περισσότερα από τα νομίσματα σας”

Παρά το γεγονός ότι είναι υπεύθυνος για το ότι το cryptocurrency Dogecoin έχει ανέβει στα ύψη – για την ακρίβεια στην υψηλότερη τιμή όλων των εποχών, ο Elon Musk καλεί τώρα τους κατόχους που διαθέτουν πολλά Dogecoin να «πουλήσουν τα περισσότερα από τα νομίσματα τους».

Dogecoin

Ο ιδρυτής της SpaceX και συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Inc. τόνισε το τρέχον ζήτημα του «υπερβολικού concentration». Συνεχίζοντας μάλιστα λέγοντας ότι θα μπορούσε «να πληρώσει πραγματικά χρήματα» εάν οι κύριοι κάτοχοι των Dogecoin ακυρώσουν τους λογαριασμούς τους. Μετά τα tweets, το Dogecoin που είχε αυξηθεί κατά 900% τις τελευταίες εβδομάδες, έπεσε κατά 9%.

Το cryptocurrency Dogecoin – το οποίο κυκλοφόρησε ως αστείο το 2013 – έχει πλέον αξία αγοράς 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που το καθιστά το όγδοο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Elon Musk υποστηρίζει το cryptocurrency και είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις πρόσφατες διακυμάνσεις της τιμής του. Επιπλέον, η Tesla Inc. ανακοίνωσε πρόσφατα μια επένδυσή ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Bitcoin και δήλωσε πως σχεδιάζει να αρχίσει να δέχεται πληρωμές σε cryptocurrencies.

Βέβαια, είναι πολλά τα παραδείγματα των εταιρειών οι οποίες αντιλαμβάνονται ότι τα cryptocurrencies έχουν γίνει μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων οπότε τα ενσωματώνουν στις λειτουργίες και τα προϊόντα τους – όπως για παράδειγμα η Mastercard η οποία θα δώσει την δυνατότητα οι πληρωμές να γίνονται με κάποια ασφαλή cryptocurrencies.

Πηγή πληροφοριών: hypebeast.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS