ΑρχικήinetΗ Mastercard θα ενσωματώσει στο δίκτυο της τα cryptocurrencies

Η Mastercard θα ενσωματώσει στο δίκτυο της τα cryptocurrencies

Το Bitcoin όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν περνάει μια πολύ καλή περίοδο, ειδικά αφού ο Elon Musk της Tesla ανέφερε ότι είναι ένα από τα καλύτερα cryptocurrency. Σε άλλη μια ένδειξη ότι το cryptocurrency είναι εδώ για να μείνει, η MasterCard δήλωσε την Τετάρτη ότι θα ενσωματώσει τα cryptocurrencies στο δίκτυό της μέσα στην χρονιά.  

Η Mastercard προσφέρει ήδη κάρτες cryptocurrency σε συνεργασία με προμηθευτές που μετατρέπουν ένα cryptocurrency σε παραδοσιακό νόμισμα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για συναλλαγές. Η ενσωμάτωση του cryptocurrency στο δίκτυο της Mastercard σημαίνει άμεση πληρωμή με αυτό το crypto, το οποίο θα πρέπει να είναι πιο γρήγορο και σίγουρα φθηνότερο.

cryptocurrencies Mastercard

“Όποιες κι αν είναι οι απόψεις σας σχετικά με τα cryptocurrencies, παραμένει γεγονός ότι αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία γίνονται ένα πιο σημαντικό μέρος του κόσμου των πληρωμών”, είπε ο Raj Dhamodharan, επικεφαλής των προϊόντων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Mastercard σε μια ανάρτηση. “Η Mastercard δεν είναι εδώ για να σας προτείνει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα cryptocurrencies. Αλλά είμαστε εδώ και για να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες, τους εμπόρους και τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα τους – παραδοσιακά ή cryptocurrencies – όπως θέλουν.”

Ο Dhamodharan είπε ότι η Mastercard θα δεχτεί μόνο ένα επιλεγμένο σύνολο από cryptocurrencies, τα οποία πληρούν συγκεκριμένα πρότυπα απορρήτου, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Αυτό σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των altcoins δεν θα γίνει αποδεκτή.

Η Mastercard ακολουθεί το παράδειγμα της PayPal, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε μια πλατφόρμα στην οποία το cryptocurrency μπορεί να αγοραστεί, να πωληθεί και να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος πληρωμής.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS