ΑρχικήinetΓιατί δεν χρησιμοποιείτε σωστά την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε σωστά την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι μία πολύ χρήσιμη λειτουργία όταν δουλεύει σωστά.

ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων

Ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις, η τοποθέτηση των δακτύλων στον αισθητήρα μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, όπως για παράδειγμα για άτομα που εκτελούν χειρωνακτική εργασία.

Εάν για παράδειγμα κάποιος εργάζεται σε εξωτερικούς χώρους ή ως τεχνικός ή μηχανικός, η χρήση του Touch ID είναι δύσκολη, όπως επίσης όταν έχει κάποιο απαιτητικό χόμπι, όπως αναρρίχηση ή προπόνηση με βάρη.

Επιπρόσθετα, εάν είστε κάποιος που εργάζεται με τα χέρια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χέρια σας να μην είναι πάντα καθαρά. Τα διάφορα υπολείμματα στα δάχτυλα μπορεί να μπερδέψουν την ανάγνωση η οποία δε θα ξεκλειδώσει με το άγγιγμά σας.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να αποφύγετε τα παραπάνω προβλήματα;

Αρχικά προτιμήστε το μεσαίο δάχτυλό σας για το δακτυλικό αποτύπωμα. Στην αρχή μπορεί να φανεί κάπως άβολο, ωστόσο οι μέσοι χρησιμοποιούνται λιγότερο από τους δείκτες μας και οι πιθανότητες να είναι λερωμένοι είναι μικρότερες. Επίσης εξακολουθούν να είναι από τα πιο επιδέξια δάχτυλά μας.

Η χρήση του μεσαίου δακτύλου είναι πιο βολική σε Android smartphone που έχουν τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος ή το πληκτρολόγιο Touch ID σε Mac.

Ένα άλλο κόλπο που μπορεί να λειτουργήσει καλά είναι να χρησιμοποιείτε το ίδιο δάχτυλο πολλές φορές για μια χρονική περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μαθαίνει να διαβάζει το δακτυλικό σας αποτύπωμα ακόμα κι αν έχει γρατζουνιές και ουλές.

Αυτό είναι χρήσιμο για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν το δάχτυλο που χρησιμοποιούν για να ξεκλειδώσουν το smartphone τους.

Ακόμα, αντί να χρησιμοποιείτε το μπροστινό μέρος των δακτύλων σας, χρησιμοποιήστε τις πλευρές, ειδικά στον αντίχειρα.

Αυτή η πρακτική λειτουργεί καλύτερα σε smartphone με αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.

Καταχωρίστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα στο σύστημα με τον τρόπο που κρατάτε ή χρησιμοποιείτε τη συσκευή πιο συχνά. Χρησιμοποιήσετε για λίγες μέρες τη συσκευή ώστε να ανακαλύψετε πώς σας βολεύει καλύτερα. Έτσι θα έχετε πάντοτε ακρίβεια και δε θα δυσκολεύεστε να ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS