ΑρχικήinetCovid-19: Το Google Maps θα εμφανίζει που θα γίνονται εμβολιασμοί

Covid-19: Το Google Maps θα εμφανίζει που θα γίνονται εμβολιασμοί

Η εφαρμογή Google Maps σύντομα θα εμφανίζει τις τοποθεσίες στις οποίες γίνονται οι εμβολιασμοί για τον Covid-19, ενισχύοντας περαιτέρω την ευαισθητοποίηση για τον ιό.

Google Maps Covid-19

Το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας από τέσσερις πολιτείες: την Αριζόνα, την Λουιζιάνα, το Μισισίπι και το Τέξας. Η Google (GOOGL) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι αναζητήσεις για “εμβόλια κοντά μου” έχουν αυξηθεί κατά πέντε φορές από τις αρχές του έτους και εφαρμόζει αυτήν τη λειτουργία για να διασφαλίσει ότι θα “παρέχει τις σχετικές απαντήσεις”.

Τα αποτελέσματα, τα οποία θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης σε καθορισμένα πλαίσια πληροφοριών, περιλαμβάνοντας λεπτομέρειες σχετικά με το εάν απαιτείται ραντεβού, εάν το εμβόλιο είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες ομάδες και εάν υπάρχει κόσμος εκεί την δεδομένη στιγμή. Η Google είπε ότι συνεργάζεται με “έγκυρες πηγές” για τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών κυβερνήσεων και των φαρμακείων. Οι πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που γίνονται οι εμβολιασμοί θα κυκλοφορήσουν αργότερα και σε άλλες πολιτείες και χώρες.

Η σύγχυση σχετικά με το εμβόλιο είναι ανεξέλεγκτη με το 60% των Αμερικανών να λένε ότι δεν ξέρουν πότε ή πού να το πάρουν, σύμφωνα με μια έρευνα του Kaiser Family Foundation. Η διαθεσιμότητα των εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι στιγμής έχει πολλά προβλήματα με τον Πρόεδρο Joe Biden να λέει στους πολίτες να κάνουν υπομονή και ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Ο Biden στοχεύει να παραδώσει 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου στις πρώτες 100 ημέρες της διοίκησης του.

Google Maps Covid-19

Είναι η τελευταία αλλαγή στην εφαρμογή Google Maps σε σχέση με την πανδημία. Τον Σεπτέμβριο, η εφαρμογή Maps άρχισε να εμφανίζει έναν μέσο όρο νέων κρουσμάτων Covid-19 ανά 100.000 άτομα για τις τελευταίες επτά ημέρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google και της Alphabet, Sundar Pichai, δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα βοηθήσει στους εμβολιασμούς. Ορισμένα τμήματα των εγκαταστάσεων της Google, συμπεριλαμβανομένων χώρων στάθμευσης και ανοιχτών χώρων, στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον θα γίνουν κλινικές εμβολιασμού. Η Google είναι ο τελευταίος εταιρικός όμιλος που βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης των εμβολίων, με τους Starbucks (SBUX), Amazon (AMZN) και Walmart (WMT) να προσφέρουν και αυτοί τις εγκαταστάσεις τους.

Πηγή πληροφοριών: edition.cnn.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS