ΑρχικήinetTesla: Το μεγαλύτερο σύστημα μπαταριών στον κόσμο δείχνει πρόοδο

Tesla: Το μεγαλύτερο σύστημα μπαταριών στον κόσμο δείχνει πρόοδο

Ένα νέο βίντεο που τράβηξε ένα drone δείχνει ότι η Tesla σημειώνει πρόοδο προς την ολοκλήρωση στο έργο Moss Landing Megapack που αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο σύστημα μπαταριών στον κόσμο.

Μάθαμε για πρώτη φορά το έργο στον υποσταθμό MG Landing της PG & E όταν το υπέβαλαν στην CPUC και η εταιρεία ήταν σε συνομιλίες με την Tesla το 2017.

Tesla

Περιλαμβάνει τέσσερα ξεχωριστά έργα αποθήκευσης ενέργειας και τα δύο από αυτά θα γίνουν τα μεγαλύτερα συστήματα μπαταριών στον κόσμο.

Η Dynegy πρόκειται να αναπτύξει ένα έργο 300MW/1,200MWh στο δίκτυο της PG & E, ενώ το έργο της Tesla θα είναι 182.5MW/730MWh, το οποίο θα μπορούσε τελικά να φτάσει τα 1,1GWh.

Το 2018, η electrek έλαβε την πρόταση της Tesla για το έργο η οποία έδειχνε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το “Megapack” αντί για το συνηθισμένο Powerpack για μεγάλα έργα utility-scale.

Στις αρχές του περασμένου έτους, το έργο εγκρίθηκε επίσημα και η πρώτη φάση του ξεκίνησε τον Ιούλιο.

Τον Οκτώβριο αναφέρθηκε όταν άρχισαν να εγκαθίστανται τα πρώτα Megapacks – το νέο σύστημα μπαταρίας μεγέθους κοντέινερ της Tesla για μεγάλα έργα αποθήκευσης ενέργειας.

Η Tesla συνεχίζει να παραδίδει περισσότερα Megapacks στην PG&E από τότε και ένα νέο drone δείχνει ότι η πρώτη φάση του έργου πλησιάζει στην ολοκλήρωση:

Ωστόσο, πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ακόμη για να μπορέσουν να ενεργοποιήσουν το έργο στο διαδίκτυο και να αρχίσουν να βοηθούν το δίκτυο.

Το έργο MG Landing της PG & E δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η νέα χωρητικότητα θα ενισχύσει την εγκατάσταση αποθήκευσης ενέργειας της Tesla, η οποία σημειώνει νέα ρεκόρ κάθε τρίμηνο.

Πηγή πληροφοριών:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS