ΑρχικήUpdatesiOS 14.4: Θα εμφανίζει ειδοποίηση για τις επισκευές με μη γνήσιες κάμερες

iOS 14.4: Θα εμφανίζει ειδοποίηση για τις επισκευές με μη γνήσιες κάμερες

Ξεκινώντας από το iPhone 11, η Apple έχει προσθέσει μια ειδοποίηση στο iOS που λέει στον χρήστη πότε η συσκευή διαθέτει μια μη γνήσια οθόνη – η οποία αργότερα επεκτάθηκε και σε μπαταρίες τρίτων. Και τώρα το iOS 14.4 θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν αναγνωρίζει μη γνήσιες κάμερες στο iPhone – σε περίπτωση που γίνει κάποια επισκευή.

iOS 14.4 iPhone

Εντοπίστηκε από το MacRumors και επιβεβαιώθηκε από το 9to5Mac, η δεύτερη έκδοση beta του iOS 14.4 φέρνει ένα νέο μήνυμα που θα εμφανίζεται στις συσκευές που διαθέτουν κάμερες που δεν είναι αυθεντικό hardware της Apple. Το μήνυμα αναφέρει “Unable to verify this iPhone has a genuine Apple camera”. Δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ισχύει για όλα τα iPhone ή μόνο για τα μοντέλα iPhone 12.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ειδοποίηση θα τοποθετηθεί στην εφαρμογή iOS Settings, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις ειδοποιήσεις οθονών και μπαταριών που δεν είναι γνήσιες. Το μήνυμα πιθανότατα δεν θα επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας της κάμερας, αν και τα μη γνήσια εξαρτήματα δεν έχουν την ίδια ποιότητα με το αυθεντικό hardware της Apple.

Η εταιρεία, φυσικά, συνιστά στους πελάτες να πηγαίνουν το iPhone τους και τις άλλες συσκευές της Apple στα επίσημα καταστήματα της εταιρείας ή σε κάποιον Εξουσιοδοτημένο Πάροχο Υπηρεσιών της Apple (AASP) για να λάβουν υπηρεσίες επισκευής και σέρβις πιστοποιημένες από την εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS