ΑρχικήinetΦτιάξτε μπονσάι και ανθοδέσμες με τα Legο για να χαλαρώσετε

Φτιάξτε μπονσάι και ανθοδέσμες με τα Legο για να χαλαρώσετε

Οι οπαδοί των Lego μπορούν να κατασκεύασουν τα πάντα από τουβλάκια, από το Millennium Falcon του Star Wars έως το Batmobile του Batman, αλλά φέτος η εταιρεία παιχνιδιών έχει θέσει ως στόχο το να προσελκύσει ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Έτσι κυκλοφόρησε την νέα σειρά Botanical.

Lego
Πηγή φωτογραφίας: Legο

Η σειρά, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, περιλαμβάνει κιτ δημιουργίας ρεαλιστικών δέντρων μπονσάι και πολύχρωμων ανθοδέσμων λουλουδιών. Η συγκεκριμένη σειρά στοχεύει στο ενήλικο κοινό που αναζητά έναν τρόπο χαλάρωσης.

Σύμφωνα με το Legο Play Well Study 2020, το 70% των ενηλίκων αναζητούν νέους τρόπους για την ανακούφιση από το άγχος και η εταιρεία Lego πιστεύει ότι αυτό το παιχνίδι με αυτού του τύπου τις δημιουργίες μπορεί να “ανακουφίσει από το άγχος”.

“Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να αλλάξουν τη διάθεσή τους και να χαλαρώσουν”, ανέφερε σε δήλωση του ο επικεφαλής του Legο Group, Jamie Berard. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε την ηρεμία στην πολυάσχολη καθημερινή σας ζωή μέσω αυτής της όμορφης συλλογής Lego που ονομάζεται Botanical.”

Το Bonsai Tree της Lego μπορεί να δημιουργήσει δύο τύπους δέντρων, αειθαλή και δέντρα sakura (κερασιές). Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δέντρα για να αντικατοπτρίσετε τις μεταβαλλόμενες εποχές του χρόνου. Υπάρχουν επίσης μικροσκοπικοί ροζ βάτραχοι που κρύβονται στα άνθη των κερασιών. Επίσης, το κιτ περιλαμβάνει μια ορθογώνια γλάστρα και ένα ξύλινο βάθρο.

Το σετ Flower Bouquet της Legο επιτρέπει στους χρήστες να φτιάχνουν τριαντάφυλλα, παπαρούνες, μαργαρίτες και πολλά άλλα. Το μήκος του κοτσανιού είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε βάζο.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα Lego Rose 40460 και Lego Tulip 40461 (πωλούνται ξεχωριστά) για να προσθέσετε ποικιλία στα μπουκέτα σας. Και κάτι τελευταίο, αυτά τα τούβλα Lego Botanicals κατασκευάζονται από πλαστικά κομμάτια που προέρχονται από φυτά κατασκευασμένα από βιώσιμο ζαχαροκάλαμο.

Τα σετ Legο Botanicals θα είναι διαθέσιμα για αγορά στα καταστήματα Japan Lego, Benelic Store στο Rakuten και Amazon.co.jp.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS