ΑρχικήTop PicksΟι καλύτεροι fitness trackers για το 2021

Οι καλύτεροι fitness trackers για το 2021

Ανεξάρτητα από το πόσο ασκείστε, οι fitness trackers μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας βοηθήσουν να μείνετε – ή να αποκτήσετε – φόρμα χωρίς το μεγάλο και επιπλέον κόστος ενός πλήρους έξυπνου ρολογιού.

fitness trackers

Υπάρχουν δεκάδες fitness trackers για να διαλέξετε, αλλά έχουμε συγκεντρώσει πέντε από τους καλύτερους fitness trackers της αγοράς με βάση την τιμή και τις λειτουργίες τους. (Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Cnet.)

Fitbit Charge 4

Αν ψάχνετε για ένα fitness tracker που συμπεριφέρεται πιο πολύ σαν ένα smartwatch, το Fitbit Charge 4 μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή. Ελέγχει όλα τα πλαίσια όσον αφορά τις δυνατότητες υγείας και φυσικής κατάστασης και μάλιστα υπερβαίνει των βασικών με λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις ζώνης καρδιακού ρυθμού κατά τη διάρκεια της άσκησης και προηγμένες μετρήσεις παρακολούθησης ύπνου. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο GPS για παρακολούθηση εξωτερικών ασκήσεων ανεξάρτητα από το τηλέφωνό σας. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τα δεδομένα σας, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Fitbit, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά αναλύοντας την πρόοδο που έχετε σημειώσει και πόσο κοντά είστε στην επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης. Αυτή η συσκευή fitness tracker μπορεί επίσης να διευκολύνει τις πληρωμές μέσω κινητού και των απαντήσεων σε μηνύματα εάν είστε χρήστης Android.

Fitbit Inspire 2

Εάν ψάχνετε για ένα fitness band που είναι ακόμα πιο ξεχωριστό (και πιο προσιτό), μπορείτε να επιλέξετε το Fitbit Inspire 2. Δεν θα έχετε τις ενσωματωμένες επιλογές GPS ή πληρωμών μέσω κινητού, αλλά έχει τα βασικά για την υγεία και την φυσική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, της αυτόματης ανίχνευσης προπόνησης και μιας λεπτομερούς ανάλυσης παρακολούθησης ύπνου με το Fitbit Premium (δωρεάν για ένα χρόνο με την αγορά). Είναι επίσης ότι το πιο κοντινό σε κόσμημα.

fitness trackers

Xiaomi Mi Band 4

Στην τιμή των 40 $, το Mi Band 4 είναι ο καλύτερος fitness tracker που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτό το ρολόι γυμναστικής διαθέτει τις περισσότερες από τις δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε σε έναν πιο ακριβό fitness tracker, όπως μια οθόνη αφής AMOLED, τον καρδιακό ρυθμό 24/7 και την παρακολούθηση του ύπνου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης τρομερή, καθώς θα έχετε περίπου δυόμισι εβδομάδες χρήσης προτού χρειαστεί να το φορτίσετε. Το ένα πράγμα που δεν διαθέτει ο fitness tracker είναι η ποικιλία προπόνησης. Αυτό το Xiaomi Mi Band διαθέτει μόνο προγράμματα για τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία ή κολύμπι, οπότε οποιoδήποτε άλλo πρόγραμμα όπως το pilates ή η γιόγκα δεν είναι διαθέσιμα.

Apple Watch Series 3

Ξέρω τι σκέφτεστε: Αυτός δεν είναι tracker. Αλλά αυτή η συσκευή όχι μόνο παρακολουθεί την υγεία και τη δραστηριότητά σας, όπως οι υπόλοιποι trackers σε αυτήν τη λίστα αλλά σας δίνει και πρόσβαση σε δεκάδες εφαρμογές φυσικής κατάστασης, από τρέξιμο έως τις προπονητικές ρουτίνες σας.

fitness trackers

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS