ΑρχικήHow ToΠως να ενεργοποιήσετε μια επέκταση στη λειτουργία InPrivate του Edge

Πως να ενεργοποιήσετε μια επέκταση στη λειτουργία InPrivate του Edge

Από προεπιλογή, ο Microsoft Edge απενεργοποιεί τις επεκτάσεις σε λειτουργία InPrivate για να αποτρέψει τις ακούσιες διαρροές απορρήτου. Αλλά μερικές φορές ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση ενώ παραμένετε σε ιδιωτική περιήγηση. Εάν ναι, είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε ένα extension στην λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης. Δείτε παρακάτω πως θα κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Πρώτα, ανοίξτε τον Edge. Σε οποιοδήποτε παράθυρο Edge, κάντε κλικ στο κουμπί του μενού (τρεις κουκκίδες) και επιλέξτε το “Extensions”.

Στην καρτέλα Extensions, θα δείτε μια λίστα με κάθε επέκταση που έχετε εγκαταστήσει και κάθε μια θα έχει το δικό της κουτί. Εντοπίστε την επέκταση που θέλετε να ενεργοποιήσετε στη λειτουργία InPrivate και κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Details” που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την περιγραφή της επέκτασης.

Edge

Στην οθόνη των λεπτομερειών για την επέκταση, κάντε scroll προς τα κάτω και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο “Allow in InPrivate”. Αυτό θα επιτρέψει τη χρήση της επέκτασης κατά την ιδιωτική περιήγηση.

Προειδοποίηση: Αφού επιλέξετε αυτό το πλαίσιο, η επέκταση θα μπορούσε ενδεχομένως να συλλέξει και να κοινοποιήσει το ιστορικό περιήγησης σας με κάποιο τρίτο μέρος, οπότε βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε απόλυτα την επέκταση πριν ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.

Edge

Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ αμέσως. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλες επεκτάσεις κατά την ιδιωτική περιήγηση, πατήστε ξανά μία φορά για να επιστρέψετε στην οθόνη των επεκτάσεων και επαναλάβετε αυτά τα βήματα με κάθε επέκταση που θέλετε να ενεργοποιήσετε στη λειτουργία InPrivate.

Όταν τελειώσετε, κλείστε την καρτέλα Extensions. Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε ένα παράθυρο InPrivate, θα παρατηρήσετε ότι οι επεκτάσεις που ενεργοποιήσατε λειτουργούν τώρα και σε αυτό το παράθυρο. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS