ΑρχικήHow ToΠώς θα περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Πώς θα περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, ωστόσο υπάρχουν αρκετά διασκεδαστικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Χριστούγεννα

Ίσως ορισμένα από τα σχέδιά μας να αναβλήθηκαν λόγω των συνθηκών, όμως ευτυχώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των φετινών γιορτών. Και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται καν να βγείτε έξω από το σπίτι.

1. Zoom και άλλες υπηρεσίες βιντεοκλήσεων

Με το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη να είναι σε lockdown, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε το Zoom, το WhatsApp, το FaceTime ή όποια άλλη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων και τηλεδιάσκεψης επιθυμείτε για να συνομιλήσετε με φίλους και συγγενείς.

Για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το Zoom έχει αφαιρέσει το όριο των 40 λεπτών στις κλήσεις. Και, με πολλές εορταστικές δυνατότητες, όπως η ικανότητα να αλλάξετε το φόντο σας, είναι ότι χρειάζεστε για να ευχηθείτε στην οικογένεια και τους φίλους σας.

2. GroupWatch

Ορισμένες υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Disney +, Netflix, Amazon Prime Video και BBC iPlayer, προσφέρουν τη δυνατότητα παρακολούθησης εκπομπών και ταινιών ως ομάδα, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε ξεχωριστά μέρη. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα και θα νιώσετε ότι βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές παρέα με τα πρόσωπα που επιθυμείτε.

3. Παρακολουθήστε τον Άγιο Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης, έχει ήδη ξεκινήσει να παραδίδει δώρα σε όλο τον κόσμο και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τον παρακολουθήσετε.

4. Παίξτε παιχνίδια

Ίσως να μην αποκτήσατε τη νέα κονσόλα που θέλατε αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας παιχνίδια.

Οι υπηρεσίες Xbox Games Pass της Microsoft και PlayStation Plus της Sony είναι εξαιρετικοί τρόποι για να περάσετε διασκεδαστικά την ώρα σας, δίνοντάς σας πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια που περιλαμβάνονται στη μηνιαία τιμή συνδρομής.

Ακόμα, υπάρχει η υπηρεσία gaming Stadia clioud της Google, η οποία είναι εξαιρετικά εύκολη για να κάνετε μια αρχή.

5. Αγορές τελευταίας στιγμής

Τα καταστήματα μπορεί να είναι κλειστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κλειστές και οι διαδικτυακές αγορές. Και δεδομένου ότι φέτος τα Χριστούγεννα δεν είναι όπως τα προηγούμενα, τα δώρα μπορούν να δοθούν και λίγο αργότερα στους αγαπημένους μας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS