ΑρχικήHow ToΠώς να συνδέσετε το Disney+ με τον Google Assistant

Πώς να συνδέσετε το Disney+ με τον Google Assistant

Το Chromecast, το Android TV και οι έξυπνες οθόνες λειτουργούν εξαιρετικά με τον Google Assistant. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, χωρίς να απαιτείται ένα τηλεχειριστήριο. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Disney+ με τον Google Assistant.

Ο Google Assistant υποστηρίζει μια σειρά από υπηρεσίες video streaming, όπως το Netflix, το Hulu, το Sling TV και το Disney+. Ενώ πολλές υπηρεσίες υποστηρίζουν τη μετάδοση σε συσκευές με δυνατότητα Google Assistant, αυτή η ενσωμάτωση το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Google Home στο iPhone, το iPad ή την Android συσκευή σας. Πατήστε το εικονίδιο “+” στην επάνω αριστερή γωνία για να προσθέσετε μια υπηρεσία.

Στην ενότητα ” Manage Services”, επιλέξτε “Video”.

Disney+ Google Assistant

Βρείτε το “Disney+” στη λίστα και πατήστε ” Link.”

Disney+ Google Assistant

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα εξηγεί τι θα συμβεί όταν συνδέσετε τον λογαριασμό σας Disney+ με τον Google Assistant. Επιλέξτε το κουμπί ” Link Account” για να συνεχίσετε.

Disney+

Θα ανοίξει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης στην οθόνη σύνδεσης Disney+. Εισαγάγετε τα credentials σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το “Log In & Link”.

Google Assistant Disney+

Στη συνέχεια, εάν έχετε ρυθμίσει προφίλ χρηστών στο Disney+, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα.

Google Assistant Disney+

Τέλος, επιβεβαιώστε την επιλογή του προφίλ σας πατώντας το κουμπί ” Confirm”.

Disney+

Μόλις τελειώσει, το Disney+ θα συνδεθεί. Τώρα μπορείτε να πείτε πράγματα στο έξυπνο ηχείο Google Nest ή Home ή στην έξυπνη οθόνη, όπως “Hey Google, παίξε το “The Social Dilemma” στην τηλεόραση του σαλονιού” και η ταινία θα ξεκινήσει να παίζει στη συσκευή που θα υποστηρίζεται από τον Goοgle Assistant.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS