ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κυκλοφορεί το KB4580364 των Windows 10

Η Microsoft κυκλοφορεί το KB4580364 των Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας KB4580364 που επιδιορθώνει σφάλματα που προκαλούν προβλήματα ανταπόκρισης στις συσκευές Windows 10 2004.

Οι χρήστες των Windows 10 που εγκαθιστούν την ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης KB4580364 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την εισαγωγή, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να εισαγάγουν κείμενο ή να λάβουν απροσδόκητα αποτελέσματα εάν χρησιμοποιούν το Microsoft Input Method Editor (IME) για ιαπωνικές ή κινεζικές γλώσσες.

microsoft

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους ενημερώσεων που κυκλοφορεί η Microsoft κάθε μήνα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με αυτήν την ενημέρωση, η Microsoft αντιμετώπισε ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει «deadlock» στον driver Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCPIP), προκαλώντας το λειτουργικό σύστημα να σταματήσει να ανταποκρίνεται ή να σταματήσει να λειτουργεί.

Η Micrοsoft επιδιόρθωσε επίσης ένα ζήτημα που “αναγκάζει μια συσκευή να σταματήσει να ανταποκρίνεται αφού χρησιμοποιείτε ένα pen για αρκετές ώρες.”

Ζητήματα που οδήγησαν τις εφαρμογές Dynamic Data Exchange (DDE) να σταματήσουν να λειτουργούν, όπως και ο διαχειριστής RRAS Microsoft Management Console (MMC) – να σταματήσει να αποκρίνεται τυχαία – αντιμετωπίστηκαν επίσης με την κυκλοφορία του KB4580364.

Η Microsoft εισάγει επίσης το Skype Meet Now στο taskbar των Windows 10 για να είναι εύκολο να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε με μόλις δύο κλικ.

“Τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα μια βιντεοκλήση και να προσεγγίσετε φίλους και συγγενείς άμεσα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο” Meet Now” στην περιοχή ειδοποιήσεων του taskbar“, λέει η Micrοsoft. “Δεν απαιτείται εγγραφή ή λήψη της εφαρμογής Skype.”

Η δυνατότητα εισήχθη επίσης για χρήστες των Windows 10 εκδόσεων 1903 και 1909 στην αθροιστική ενημέρωση προεπισκόπησης KB4580386 που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS