ΑρχικήinetSamsung Galaxy Fit 2: Θα λειτουργεί 2 βδομάδες μόνο με μία φόρτιση!

Samsung Galaxy Fit 2: Θα λειτουργεί 2 βδομάδες μόνο με μία φόρτιση!

Όταν πρόκειται για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, το Samsung Galaxy Fit 2 είναι από τους δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού.

galaxy fit 2
Samsung Galaxy Fit 2: Θα λειτουργεί 2 βδομάδες μόνο με μία φόρτιση!

Μεταξύ των συσκευών από το Fitbit, το Garmin και τώρα ακόμη και το Amazon, υπάρχει πιθανώς μια συσκευή εκεί έξω κατάλληλη για όλους, ανεξάρτητα από τις προσωπικές ανάγκες τους. Αλλά οι πολλές επιλογές μπορεί να το κάνουν δύσκολο για ορισμένους ανθρώπους να ξεχωρίσουν ποιο θα επιλέξουν. Το Samsung Galaxy Fit, είναι το τέλειο παράδειγμα. Είναι μια ικανή συσκευή που συνδυάζει τα πάντα πολύ σωστά, αλλά δε διαθέτει λειτουργίες που την καθιστούν πιο συναρπαστική από οποιαδήποτε άλλη συσκευή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που μπορείτε να αγοράσετε.

Για το Galaxy Fit 2, η Samsung μπορεί να έχει βρει έναν τρόπο να κάνει τους καταναλωτές να το παρατηρήσουν.

Ανακοινώθηκε σήμερα στην έκθεση IFA Berlin, το καλύτερο από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σε κανονικές συνθήκες, η Samsung λέει ότι μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση 15 ημερών με μία μόνο φόρτιση. Μπορείτε να επεκτείνετε αυτό τον αριθμό σε 21 ημέρες, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Με άλλα λόγια, το Galaxy Fit 2 είναι αυτό που θα περιμένατε από ένα wearable το 2020. Μπορεί να παρακολουθεί τα βήματα, τον καρδιακό ρυθμό και τον ύπνο σας, παρέχοντας μετρήσεις και σκορ όταν ξυπνάτε το πρωί. Η Samsung λέει ότι μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την οθόνη του Fit 2 με 70 διαφορετικές επιλογές.

Samsung Galaxy Fit 2: Θα λειτουργεί 2 βδομάδες μόνο με μία φόρτιση!

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει ακόμα το tracker, αλλά η Samsung μας είπε ότι θα φτάσει στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται να κοστίσει περίπου το ίδιο με το Galaxy Fit, το οποίο άξιζε 100$. Εκτός από το wearable, η Samsung ανακοίνωσε την Τετάρτη τα Galaxy Tab A7 και A42 5G. Το τελευταίο πιθανότατα θα καταλήξει να είναι το πιο προσιτό τηλέφωνο με δυνατότητα 5G της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS