ΑρχικήsecurityNetflix down: Οι χρήστες ανέφεραν πρόβλημα στη λειτουργία του site

Netflix down: Οι χρήστες ανέφεραν πρόβλημα στη λειτουργία του site

Netflix

Εκτός λειτουργίας βρέθηκε το Netflix, με τους χρήστες να βλέπουν στην οθόνη τους το μήνυμα “κάτι πήγε στραβά” (“something went wrong”). Το πρόβλημα φαίνεται ότι επηρέασε μόνο το site της streaming υπηρεσίας και μόνο τους χρήστες στην Ευρώπη.

site

Αλλά το πρόβλημα αυτό έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Διαδίκτυο, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες στρέφονται σε streaming πλατφόρμες, όπως το Netflix, για να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Οι χρήστες του Netflix άρχισαν να παραπονιούνται για την εμφάνιση ενός μηνύματος στην οθόνη, που έλεγε “κάτι πήγε στραβά”. Μαζί με αυτό, εμφανίστηκαν κι άλλα μηνύματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανιζόταν το σφάλμα “NSES-504”, το οποίο δείχνει ότι το site του Netflix έχει προβλήματα σύνδεσης.

Ο επίσημος λογαριασμός εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ζήτησε από τους χρήστες να ανανεώσουν (να κάνουν refresh) τον browser τους και είπε ότι κάτι τέτοιο θα έκανε το site να λειτουργήσει κανονικά.

Το Netflix τρέχει γενικά ένα server status page, με τον τίτλο “Is Netflix down?”. Ωστόσο, από τότε που σημειώθηκε η πανδημία του COVID-19 η σελίδα ανέφερε ότι οι υπάλληλοι στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά από το συνηθισμένο για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των χρηστών. Τόνισε, επίσης, ότι ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις.

Το Netflix, όπως και οι περισσότερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού. Πολλές παραγωγές έχουν σταματήσει, κάποια προγράμματα αναβάλλονται, οι υπάλληλοι και το τεχνικό προσωπικό είναι αναγκασμένοι να εργάζονται από το σπίτι. Η εταιρεία δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα προσπαθήσει να περιορίσει τα νέα χαρακτηριστικά (που είναι σε πειραματικό στάδιο), λόγω των καταστάσεων και θα επικεντρωθεί σε άλλα χρήσιμα στοιχεία για τους χρήστες.

Από την άλλη μεριά, ανακοίνωσε μια τεράστια αύξηση του αριθμού των συνδρομητών αν και είπε ότι πιθανότατα η αύξηση είναι προσωρινή λόγω της καραντίνας. Όταν λήξει η καραντίνα, αναμένεται μείωση των συνδρομητών.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS