ΑρχικήReviewsHBO Max: Η νέα υπηρεσία streaming που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη!

HBO Max: Η νέα υπηρεσία streaming που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη!

Το HBO Max της Warner Media είναι η νέα υπηρεσία streaming που θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 27 Μαΐου. Η νέα αυτή πλατφόρμα που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη, ακολουθεί τα χνάρια του Quibi και του preview του Peacock της Xfinity. Το HBO Max θα κυκλοφορήσει με ήδη υπάρχουσες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το “Friends” και το “Rick and Morty”, ταινίες όπως το “Crazy Rich Asians” και το “A Star is Born” καθώς και ταινίες από την εταιρεία παραγωγής Studio Ghibli. Εκτός από τη βιβλιοθήκη των παλαιότερων σειρών και ταινιών, το HBO Max θα περιέχει στην πλατφόρμα του και νέα προγράμματα.

Στα νέα προγράμματα που έρχονται στην πλατφόρμα του HBOMax περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η σειρά “Love Life”, μία ρομαντική κομεντί στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα Κέντρικ, καθώς και ένα late night show, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά “Sesame Street” και ονομάζεται “The Not-Too Late Show with Elmo”. Σε αυτή τη νέα υπηρεσία streaming περιλαμβάνεται επίσης ένα show στο οποίο θα φιλοξενούνται παιδικές παραστάσεις, διαγωνισμοί χορού, νέα κινούμενα σχέδια Looney Tunes καθώς και ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο σχετίζεται με εκείνους που δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον διάσημο επιχειρηματία και μουσικό παραγωγό Russell Simmons.

Όσον αφορά την συνδρομή στην υπηρεσία streaming HBO Max, αυτή θα ανέρχεται στα 14,99 $ το μήνα, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο ακριβές επιλογές υπηρεσίας streaming που είναι διαθέσιμες στο κοινό μέχρι στιγμής. Σε αντίθετη τροχιά κινείται η υπηρεσία streaming Disney Plus, στην οποία η αντίστοιχη συνδρομή ανέρχεται στα 6,99 $ το μήνα, καθώς και η υπηρεσία streaming Peacock, η οποία δεν περιέχει διαφημίσεις. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδρομή στη νέα υπηρεσία streaming HBO Max ανέρχεται στην ίδια τιμή με εκείνη της υπηρεσίας streaming HBO, ενώ εκείνοι που έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα του HBO Now θα λάβουν το HBO Max χωρίς επιπλέον χρέωση.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS