ΑρχικήUpdatesΗ Google προσθέτει νέες δυνατότητες στο Meet για G Suite χρήστες

Η Google προσθέτει νέες δυνατότητες στο Meet για G Suite χρήστες

Google Meet

Η Google ανακοίνωσε ότι προσθέτει τέσσερα νέα χαρακτηριστικά στο Meet, το εργαλείο τηλεδιάσκεψης για επιχειρήσεις, που είναι διαθέσιμο σε πελάτες του G Suite. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν ζητηθεί από πολλούς χρήστες και τώρα είναι εδώ! Περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προβολής περισσότερων χρηστών (συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη) ταυτόχρονα, μια επιλογή κοινής χρήσης βίντεο υψηλότερης ποιότητας, λειτουργία χαμηλού φωτισμού (low-light mode) και τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Η Google θα κυκλοφορήσει σταδιακά τις νέες δυνατότητες στους πελάτες, σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από σήμερα. Αυτές οι βελτιώσεις έρχονται λόγω της απότομης αύξησης της καθημερινής χρήσης του Meet, καθώς οι εργαζόμενοι αναζητούν τρόπους να παραμείνουν παραγωγικοί από το σπίτι εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Η αυξημένη ανάγκη για εργαλεία τηλεδιάσκεψης εταιρικού επιπέδου οδήγησε την Google να βελτιώσει τις δυνατότητες του Meet και να ενισχύσει την τεχνική υποστήριξη. Την περασμένη εβδομάδα, η Google έκανε το Meet άμεσα προσβάσιμο από το Gmail.

Η νέα δυνατότητα προβολής περισσότερων χρηστών επιτρέπει την προβολή 16 συμμετεχόντων ταυτόχρονα (πριν φαίνονταν μόνο 4 χρήστες). Η Google ανέφερε ότι σκοπεύει να προσθέσει σχετικές ενημερώσεις για «μεγαλύτερες συναντήσεις» και καλύτερες διατάξεις παρουσίασης, καθώς και υποστήριξη σε περισσότερες συσκευές.

Για την κοινή χρήση βίντεο υψηλότερης ποιότητας με άλλους συμμετέχοντες του Meet, οι χρήστες μπορούν τώρα να επιλέξουν μια καρτέλα Chrome αντί για ένα παράθυρο ή ολόκληρη τη οθόνη. Σύμφωνα με τη Google, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για παρουσίαση βίντεο υψηλής ποιότητας με ήχο.

G Suite

Όσον αφορά στη λειτουργία χαμηλού φωτισμού, πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, καθώς το Meet προσαρμόζει αυτόματα το βίντεό σας, ώστε να φαίνεστε καλύτερα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία αυτή κυκλοφορεί αρχικά σε mobile χρήστες αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στους web χρήστες.

Google Meet  G Suite

Τέλος, η νέα δυνατότητα ακύρωσης θορύβου φιλτράρει τους ήχους στο background (π.χ θόρυβος από αυτοκίνητα, γάβγισμα σκύλου ή το πάτημα των πλήκτρων). Θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας από τους web χρήστες του G Suite.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS