ΑρχικήinetMicrosoft: Αναβάλλει το τέλος υποστήριξης παλιότερων Windows και λογισμικών

Microsoft: Αναβάλλει το τέλος υποστήριξης παλιότερων Windows και λογισμικών

Microsoft

Η Microsoft αποφάσισε να αναβάλει το τέλος υποστήριξης των Windows 10 έκδοση 1709/1809 καθώς και παλαιότερων λογισμικών και υπηρεσιών, επειδή αναγνωρίζει ότι οι περισσότεροι χρήστες και οργανισμοί, αυτή την περίοδο έχουν να αντιμετωπίσουν άλλες προκλήσεις, που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Έτσι σε μια προσπάθεια να μειώσει το πρόσθετο άγχος που μπορεί να σχετίζεται με τη μετάβαση σε νεότερα συστήματα, αποφάσισε να αλλάξει τις ημερομηνίες κατά τις οποίες έληγε η υποστήριξη παλιών εκδόσεων.

Οι περισσότεροι οργανισμοί έχουν πει στους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι. Επομένως, υπάρχει ελάχιστο εργατικό δυναμικό και χρόνος για την επαρκή προετοιμασία για μετάβαση σε νέο λογισμικό, υπηρεσίες και λειτουργικά συστήματα.

Windows   τέλος υποστήριξης

Η Microsoft, λοιπόν, αποφάσισε να καθυστερήσει το τέλος της υποστήριξης, μέχρι να περάσει η κρίση του κορωνοϊού.

“Η Microsoft είναι στενά συνδεδεμένη με πελάτες της σε όλο τον κόσμο, που επηρεάζονται από την τρέχουσα κατάσταση της δημόσιας υγείας. Ως μέλος της παγκόσμιας κοινότητας, θέλουμε να συμβάλουμε στη μείωση του άγχους που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας αυτήν τη στιγμή. Για το σκοπό αυτό, έχουμε καθυστερήσει το προγραμματισμένο τέλος της υποστήριξης και εξυπηρέτησης για τα ακόλουθα προϊόντα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και τους οργανισμούς να εστιάσουν την προσοχή τους στη διατήρηση της συνέχειας και της λειτουργίας των επιχειρήσεων”, δήλωσε η Microsoft.

Ακολουθούν τα προϊόντα που θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται για ένα χρονικό διάστημα. Επίσης, αναφέρεται η αρχική ημερομηνία τέλους υποστήριξης και η νέα ημερομηνία. Για τα προϊόντα που υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την καθυστέρηση, υπάρχει link (στο όνομα του προϊόντος).

Microsoft προϊόντα

Η Microsoft τονίζει ότι αυτή η ανακοίνωση δεν επηρεάζει το τέλος υποστήριξης των λογισμικών που δεν αναφέρονται παραπάνω.

Αυτό σημαίνει ότι το τέλος υποστήριξης για τα Exchange Server 2010, Office 2010, Project 2010, Office 2016 for Mac, και Office 2013 που συνδέεται με Office 365 υπηρεσίες, θα γίνει κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS