ΑρχικήReviewsOnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα χρώματα

OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα χρώματα

OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα χρώματα

Νέες διαρροές χαρακτηριστικών του OnePlus 8 κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ τη τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, είναι από επίσημα renders της συσκευής και παρουσιάζουν κάποια από τα νέα χρώματα.

Οι νέες εικόνες σχεδόν επιβεβαιώνουν τις ήδη υπάρχουσες διαρροές σχετικά με τη σχεδίαση του OnePlus 8. Το notch στα τηλέφωνα OnePlus 7 / 7T έχει εξαφανιστεί και αντικαταστάθηκε από μια κάμερα που βρίσκεται μπροστά στην επάνω αριστερή γωνία. Οι φωτογραφίες δείχνουν, επίσης, το σχέδιο της οθόνης η οποία σχεδόν καλύπτει όλη την μπροστινή επιφάνεια. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου βλέπουμε την τριπλή κάμερα της συσκευής και το ανανεωμένο λογότυπο της εταιρείας το οποίο ήδη έχουμε δει και σε άλλες διαρροές.

OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα χρώματα

Τι δείχνουν οι καινούριες πληροφορίες;

Οι εμφανίσεις με τις οποίες έρχετε το OnePlus 8. Η πιο εντυπωσιακή από αυτές, είναι ο πολύχρωμος σχεδιασμός που ξεκινάει με μωβ στην κορυφή και αργά αλλάζει σε ανοιχτό κίτρινο πηγαίνοντας μπρος το κάτω μέρος. Μια άλλη διαρροή στο Twitter από τον χρήστη Ishan Agarwal, ισχυρίζεται ότι το επίσημο όνομα για αυτό το σχέδιο είναι “Interstellar Glow”.

Τα άλλα δύο σχέδια περιλαμβάνουν μια πράσινη έκδοση του OnePlus 8, την οποία σύμφωνα με τον Agarwal, ονομάζεται “Glacial Green”. Τέλος, υπάρχει και το βασικό μαύρο χρώμα το οποίo μάλλον θα έχει το όνομα “Onyx Black”. Πάντως, καλό είναι να ξέρετε ότι η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει αν αυτές οι διαρροές είναι επίσημες.

OnePlus 8: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα χρώματα

Πότε θα κυκλοφορήσει η οικογένεια των τηλεφώνων OnePlus 8; Αυτή τη στιγμή, οι περισσότερες ανεπιβεβαίωτες διαρροές, αναφέρουν ότι οι συσκευές θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή στα μέσα Απριλίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS